ForumKutlu-Yorumlar!  Yeni Konu 

Ben Akrep'leri öncelikle ağabeyim Akrep olduğu için severim

31 Ekim 2008

hurkus

Sağduyuya öylesine sahip çıkmışlardır ki, depresyon tuzağına teveccüh edenlerine bile pek az rastlanır.

Dostları onun için hayatındaki en değerli varlıklarındandır.

Ancak yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmazlar.

Kim bu kadar derin, tutkulu ve yoğun olabilir ki?

İnsanları değiştirme, birleştirme, iyileştirme yeteneğine sahip kaç insan tanıyorsunuz?

Elbette Akrep burcunda doğmuş olan her insan bu güzel özelliklere sahip olmayabilir...

Ama benim Ağabeyim sahip, n'aber?

Şans, şanslı olmak herkesin bakış açısına göre farklılık gösterir.
Bazıları zengin bir aileye sahip olmayı, bazıları çok para kazanmayı, bazıları iyi bir eğitimi, bazıları iyi bir evliliği, bir arabaya, eve sahip olmayı,vs... şans olarak görebilir.

Bana göre ise iyi bir ebeveyne, iyi kardeşlere sahip olmak dünyanın en şanslı insanı olmakla eş değer! :D :D

İyi ki doğmuşsun abiciğim, mutlu ve sağlıklı nice yıllara!

31 Ekim 2008

sultan

:lol: İki kat daha çok severim. Mecburen böyle bir başlık kullandım. :oops: Hürkuş zekası ve hassas terazisi, gözlem ve dikkati ile öyle muhteşem anlatmış ki sevgili abimizi "kıskanç" yaptım walla. Olayı iki kat artırdım. İlhami Beye olan derin sevgi ve bağlılığımız gerçekten kardeşlik ilişkimizden daha anlamlı. Biz onun huylarını, değerlerini, sevgisini gösterme biçimini, abartısızlığını, sabrını, nezaketini, etik davranışlarını, yaratıcı zekasını, "tarih"
ve "tarif" dolu aklını, üreticiliğini, çalışkanlığını, kötülük karşısındaki eğilmezliğini, radikal yumuşaklığını, tartışma adabını başkaları için de çok özel bir örnek olarak görüyoruz. Anayasa ilkeleri olarak kabul edileceği günleri bekliyoruz. Üstelik abim, bizi hep bizden daha çok anlayacak kadar bize yakın durmuştur. Maço ve kroluk olmadığı gibi, kadınlara hep "en üst" varlıklar gibi davranmıştır. Kadınlara, çocuklara, hayvanlara, doğaya, inançlara, sanata, hayata ve insanlığa kibarlığı doğuştandır. Edebiyat aşkımızı hep o beslemiştir. Adalet ve vicdan konusundaki "ideal olma" arayışlarımızın mihenk taşı olmuştur. Onun yumuşacık sarılışlarını seviyorum. Hürkuş haklı en nazik "hayır" en tevazu dolu "evet" onun ağzından çıkar. Kesinliği korumacılıktan gelir. Kişiliklere olan saygısı onu hep bilge kılar. Abimden sonra, o yüzden biz kızlar öbür erkekleri anlamakta epeyce zorlanırız. Çünkü İlhami Bey gerçek bir beyefendidir. 55 yıllık karanfil dolu hayatın, dört yapraklı Yonca'n ve Can çocuklarınla, İnci'li ve Nil bereketi ile uzun , sağlıkla ve sevgiyle sürsün. Nice mutlu senelere sevgili abiciğim. Seni çok seviyorum.
pervin
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.

Bu tartışmayı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
Facebook'ta paylaş
0