|
|
DR. MAHMUT TOLON'A MUTLU YILLAR DİLİYORUM!
22 Temmuz 2008
|
|
hurkus
|
22 Temmuz doğumlu Sevgili Mahmut Tolon'un doğum gününü kutluyor, nice sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum.
Bugün doğanlar için yazdığım yoruma bir başlık daha ekleyerek Sayın Tolon'a armağan ediyorum. :D
Sürçü lisan ettiysem affola... :lol:
Sevgi ve Saygılarımla,
Hürkuş
-------------------------------------
Yengeç 2 İnci Dalgalı Cesur, işkolik Bastırılmış bir kişilik
Nerede bir kriz varsa oraya uçuşan renklerle konan hatta ışınlanan, hayatın her türlü zorluklarıyla savaşmak için yaratılmış bir “efendi”sin adeta!
Hiçbir zorluk seni yıldıramıyor, en zor zamanlarda bile cesaretini kaybetmeyerek ailen ve arkadaşların dahil tüm yakınlarına kol kanat geriyorsun.
Bu da yetmiyormuş gibi, onlara böyle durumlarda nasıl savaşmaları gerektiğini de öğretiyorsun.
Yengeç’lerin son gününde doğmakla “Aslan gibi bir Yengeç” unvanına sahip yegane bir kabuklusun. Senin hem yelelerin hem pençelerin hem de kıskaçların var. Vay canına!!!!!!!!!!!!!!
Her nedense bu parlak kişiliğin özel hayatında sana pek de şans getirmiyor. “Doğru insanı” seçtiğin taktirde özel hayatını gölgeleyen bu şanssız durumu tersine çevirebilirsin. Çünkü doğru ya da ideal partner ancak seni gerçek anlamda anlayıp hissedebilir. Ve ancak o, “iyimser ve enerjik bir insan olan seni” geri getirmek için bıkmadan türlüm çeşit yollar deneyebilir.
Buradan şöyle bir sonuca varmak mümkün; bir Aslan gibi cesursun ama bir Yengeç gibi “seçici” olmalısın! Ne dersin?
Doğum günün kutlu olsun!
Nice yıllara…
Sevgilerimle,
|
|
|
|
|
|
22 Temmuz 2008
|
|
sultan
|
:D :lol: :D :lol: Bize pek bir laf kalmamış ama Sevgili yazarımız Dr.Mahmut Tolon' a biz de yeni yaşında sağlıklı, mutlu ve doğayla sarmaş dolaş güzel ve ışıklı günler diliyoruz. Sevgiler
|
|
|
|
22 Temmuz 2008
|
|
deren
|
Bu portal ne güzel oldu, kaynaştırdı bizleri.. Nice yıllara M. Tolon, güzel yıllara.. Nina
|
|
|
|
23 Temmuz 2008
|
|
tosun
|
:D abovvvv çok teşekkür ederim kırmızı saçlı falcı ablacığım alamancı olarak teşekkür sözcükleri bularak cevap verebilmekte zorlanıyorum.. eskiden mütehassıs oldum denilirdi yeni türkçesi herhal uzman oldum falandır. beni "daha hala ümitvar" kategorisinde görerek mutlu ( mesut) ettin ablacım sevgiler tekrar teşekkürler mt :oops:
|
|
|
|
Uyarı
|
|
Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.
Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.
Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.
|
Bu tartışmayı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
0
|