Aslan rozeti taktı ve ekledi: Sol CHP’de toplanıyor!

25 Ağustos 2010 14:05  

 

Aslan rozeti taktı ve ekledi: Sol CHP’de toplanıyor!

DSP eski İzmir Milletvekili, DYP eski Genel Başkanı Mehmet Ağar’ın danışmanı Güler Aslan yakasına altı oklu rozeti geçirdi. Aslan, “Sol CHP’de toplanıyor” dedi.

DSP’den 21. dönem milletvekili seçilen daha sonra DSP’den koparak Doğru Yol Partisi’ne geçen İzmir’in tanınmış siyasetçilerinden Güler Aslan artık CHP’li…

CHP Genel Sekreteri Önder Sav’ın katılımıyla gerçekleştirilen rozet takma töreninde CHP’li olan Aslan, bir dönem DSP’de kader birliği yaptığı CHP İl Başkanı Rıfat Nalbantoğlu ve ekibiyle çalışacak.

AĞAR’IN DANIŞMANI
DSP’den istifa ettikten sonra DYP saflarına katılan Aslan, dönemin Genel Başkanı Mehmet Ağar’a en yakın isimler arasında başa geçti.

27 Temmuz 2007’de yapılan genel seçimlerde 1. bölge 7’nci sıradan aday gösterilince Ağar ve partisiyle ipleri koparan Aslan, tekrar yuvasına döndü.

“Bütün sol CHP’de toplanıyor” diyen Aslan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun benimsediği siyaset anlayışını beğendiğini belirterek, “Burası benim alışık olduğum bir yer. Kılıçdaroğlu doğru, dürüst bir lider. Onunla sol daha da güçlenecek. Rıfat’la DSP’de beraber çalıştık. Şimdi yine beraberiz” dedi.

Egedesonsöz

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0