|
|
HURKUSH MASAL PRENSESİ
04 Haziran 2008
|
|
deren
|
Hürkuşum, yorgunluktan ölüyorum ama saat 12 yi geçsinde 4 Haziran olsun diye bekliyordum. Sözde sana sürpriz yapacaktım. Ama ne fayda, sen ifşa etmişsin bile günün mana ve ehemmiyetini..
Sevgili Hür, sen hayatımda tanıdığım en naif, en sevecen, en tatlı ve aynı zamanda en pür zeka ve becerikli insanlardansın. İşin püf noktası da burada olsa gerek: Hem naif hem de zeki olmanda! Zor iş vesselam..
Yalnız o mu, hem çocuk ruhlu hem de pek güzel bir kadınsın. Senin dilin keskin olsa ne olur ki, yüreğin yumuşacık, terazin ise hassas mı hassas..
İşin iş Huri kız, kırmızı saçlı cüretkar ve utangaç masal..
Uzun, mutlu, doyumlu yıllar yaşaman dileğiyle, Nina
|
|
|
|
|
|
04 Haziran 2008
|
|
sultan
|
:D :D :D :D :D kendisi ikiz tekidir. Ama Adalet ölmüş Hürriyet kalmıştır. Bazen onun bu eksikliği kapamak için hem Adalet olmak hem Hür-(riyet) kalmak zorunda olmuş olabileceğini düşünürüm. Hep çalışır. durmadan ama durmadan... hiç oturmaz öylecene... ya uyumak zorunda kalır ya da koşturmak. Hiç dinlenmeyi bilmediği için eğlenmeye de zamanı kalmaz. Elini yorar durmadan, oysa dili bildiğiniz üzere pek güçlüdür. O bir iletişim uzmanıdır. Şİmdilerde tam bir bilişimci aynı zamanda. Taaa İstanbul'larda İzmirizmir için uğraştı,didindi. Hatta "sanal gerçekliğimize" en çok o inandı, güvendi. Sitenin en yılmaz bekçisi oldu. İzmirizmir'i dış spamlardan, ırkçılıktan, ayrımcılıktan, sevgisizliklerden, nefretlerden korumak ve onlardan uzak tutmak için büyük gayretler sarfetti. Ama bu arada hem üç kedisine hem de sokakta yaşayan onlarca kedi,köpek sürüsüne umut oldu. sırt çantasında Ace yerine su ve mamalar taşıdı. Uygar ülkelerde bile hayvanlara karşı yeni yeni gösterilen hassasiyetleri o en başından kanun olarak koydu. Çin burcu manda olduğundan hiç bir şey onu yıldıramadı. O hep konuşamayan doğal varlıkların dili,eli, ayağı oldu. Sessiz ve hatta karşılık garantisi olmayan aşkların kölesi oldu. Çünkü o sevgiyi keşfettiğinden beri delicesine peşinden koştu. ve her zaman unuttu kendisinin ne kadar güzel olduğunu. O benim en değerli varlıklarımdan. Kızkardeşim, canyoldaşım nice mutlu yaşlara...pervin
|
|
|
|
04 Haziran 2008
|
|
nuhungemisi
|
Sevgili kardeşime nice mutlu, sağlıklı yıllar dilerim. iyi varsın, iyi ki bizimlesin. Seni çok seviyoruz.
|
|
|
|
05 Haziran 2008
|
|
Moshe
|
Gecikmiş bir tebrik de olsa, nice yıllara.
|
|
|
|
Uyarı
|
|
Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.
Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.
Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.
|
Bu tartışmayı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
0
|