|
ÝZMÝRLÝ, DOÐUÞTAN ÝLETÝÞÝMCÝ SEVGÝLÝ CEM ÝLHAN NÝCE YILLARA!
15 Haziran 2007
|
hurkus
|
Zodyak'ýn marketinginden ve tanýtýmýndan sorumlu Ýkizler burcunda doðmuþ olmanýz tesadüf gibi gelmiyor insana.. :)
Ýkizler burcunu açýp bakýnca öne çýkan özellikler þunlar:
:o Doðuþtan yazar ve haberci :) Yazarak ya da iletiþim yaparak para kazanabilir :wink: Ýletiþim kurma üzerine parlak bir kariyer yapabilir 8) Meraklý, iletiþimci ve zeki :lol: Bugün, yani 15 Haziran'da doðanlarýn da yukarýdaki özelliklerin yaný sýra; çarpýcý, etkileyici ve pratik zekalý olduklarý vurgulanýyor.
Sevgili Ýlhan, sanýrým baþka söze hacet yok, yeni yaþýnýzý kutluyor, nice yýllar diliyorum.
Ayrýca kýzýnýz Lal'in de hem doðum gününüzü hem de Babalar Gününü'zü kutladýðýný buradan iletmek istiyorum.
Sevgilerimle,
Hürriyet Mýsýrlýoðlu
|
|
|
15 Haziran 2007
|
editor
|
Sevgili izmirizmir.Net, bizleri yeni Egeli arkadaþlarla, dostlarla tanýþtýrdýðýn için ne kadar övünsen azdýr. Sana teþekkür ediyor, Egeli kardeþimizin yaþ gününü en içten dileklerimizle kutluyoruz. Umarýz ileþim dehanýzdan sitemiz de az biraz nasiplenir. :oops: :wink:
|
|
15 Haziran 2007
|
cmilhan
|
teþekkür ederim)
|
|
15 Haziran 2007
|
sultan
|
:D Efendim bendeniz Hürkuþ Haným'la Zodyak gecelerini düzenlerken önemli bir tespitte bulunmuþtuk. En gazeteci, en radyocu ve en televizyoncu, reklamcý ve halkla iliþkilerciler ikizlerden ve kovalardan oluþmuþ. Hatta bütün bu iletiþim iþleri onlar tarafýndan bloke edilmiþ artarsa diðerlerine bir miktar yer býrakýlmýþ olduðuna gerçek anlamda bizzat þahit olmuþtuk. Bu da bir küçük not 1998 lerden. Bu vesile ile merhaba Egeli Dostumuza. Hoþgeldiniz, Nice neþeli yýllara! pervin
|
|
Uyarý
|
Yorum yazabilmek için üye olmalý ve oturum açmalýsýnýz.
Eðer sitemize üye deðilseniz buraya týklayarak hemen üye olabilirsiniz.
Eðer üye iseniz oturum açmak için buraya týklayýn.
|
Bu tartýþmayý Facebook'ta paylaþabilirsiniz:
0
|