'Yeni Bir Sol Merkez İçin 2. İzmir Toplantısına Çağrı'

18 Kasım 2009 12:57  

 

'Yeni Bir Sol Merkez İçin 2. İzmir Toplantısına Çağrı'

Solda kitleselleşmeyi sağlamak amacıyla, oluşturulan ‘Temas Heyeti’ Yeni Bir Sol Merkez için İzmir'de 2. kez buluşuyor.

Yeni Bir Sol Merkez İçin 2. İzmir Toplantısı Çağrısı

Toplumsal adaletin ve toplumsal barışın sağlanması, eşitlikçi, özgürlükçü, dayanışmacı ve demokratik bir ülkeyi kurmanın hepimizin sorumluluğu olduğu düşüncesinden yola çıkarak ‘Solda Kitlesel Bir Siyasal Hareket/Parti Oluşturmak’ hedefiyle başlayan süreçte İzmir’de 2. kez buluşma, 22 Kasım 2009 pazar günü saat 12.00'de Tepekule Kongre Merkezi Bayraklı'daki TMMOB Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi'nde gerçekleştirilecek.

Toplumsal adalet için Özgürlükçü, Eşitlikçi, Demokratik bir kitlesel siyasal hareketi birlikte örmek için 2.İzmir buluşmasına temas heyetinden UFUK URAS, AYDIN ENGİN ,DOÇ.DR.FERDAN ERGUT, MESUT YEĞEN ve NEZİH KAZANKAYA da katılacaklar.

Nisan ve Temmuz ayları arasında ‘solda kitlesel bir siyasal merkez oluşturmak’ hedefiyle, muhtelif sol, sosyalist, sosyal demokrat ve demokrat çevre, grup, parti ve bireylerle gerçekleştirilen görüşmeler sonunda 4 Temmuz’da İstanbul'da bir toplantı yapıldı.

27 kişilik ‘Temas Heyeti;
Ufuk Uras, Tatyos Bebek, Berat Sancar Yücel, Mithat Sancar, Umur Coşkun, Zübeyde Kılıç, Fuat Keyman, Atilla Aytemur, Büşra Ersanlı, Arif Ali Cangı, Mehmet Demir, Ahmet Asena, Erol Katırcıoğlu, Ahmet İnsel, Kıvanç Eliaçık, Zafer Nuhoğlu, Hatice Köse Altınışık, Fevzi Gümüş, Sinan Tutal, Bekir Ağırdır, Sezai Temelli, Çağatay Anadol, Aydın Engin, Nezih Kazankaya, Fehim Caculi, Tanay Sıtkı Uyar, Cemal Polat’dan oluşmaktadır.

İzmir Temas Heyeti’nde ise;
Adil ÇAMUR, Arif Ali CANGI, Ayşegül YAZICIOĞLU, Baha COŞKUN, Bülent ÇUHADAR, Ekrem TÜKENMEZ, Ersin DAMARSARDI, Emrah Özgür GÜREL, Gülseren ARIKAN, Hakan ÇALIŞKAN, Hüseyin Murat ÇELİK, İbrahim AKIN, Melahat KUŞ, Mustafa Ati DOĞAR, Özgür MARTİN, Sinan CANBAY, Şenay ÇAĞIRAN, Türkan KARAGÖZ, Z. Vezan KARABULUT, Ziya KANYA yer alıyor.

Toplantı

Tarih : 22 Kasım 2009 Pazar
Saat : 12:00
Yer : TMMOB Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi
Tepekule Kongre Merkezi Bayraklı/İZMİR

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0