Yaman Öğrencilere Vali Ödülü

12 Ocak 2009 21:41  

 

Yaman Öğrencilere Vali Ödülü

2008 yılı içinde Ulusal ve Uluslar arası Bilim Olimpiyatı ve Proje yarışmalarında madalya alan 42 Yamanlar Eğitim Kurumları öğrencisinin ödül töreni İzmir Valisi Cahit Kıraç ve İl Milli Eğitim müdürü Seyfettin Yılmaz'ın katılımı ile yapıldı.

Özel Yamanlar Özyurt İlköğretim Okulunda gerçekleştirilen ödül törenine katılarak öğrencilere seslenen İzmir Valisi Cahit Kıraç, öğrencileri tebrik etti. Türkiye'nin diğer ülkelerle rekabet edebilmesi ve ayakta kalabilmesi için bilgi üretmesi gerektiğini vurgulayan Kıraç, "Bu sizin sayenizde olacak. İyi ki varsınız. Başarının tek sahibi yoktur, bu başarı İzmir'in başarısıdır. Yamanlar Eğitim Kurumları ülkemizin örnek eğitim kurumlarından biridir. Bilim olimpiyatlarına katılan bütün öğrencileri, onları yetiştiren öğretmenleri ve velilerini kutluyorum. Madalya alan öğrencilerimizle gurur duyuyor ve başarılarınızın devamını bekliyoruz." dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Yılmaz da Yamanlar Eğitim Kurumlarının çok güzel başarıların altına imza atıldığını söyleyerek öğrencileri ve velilerini tebrik etti.
Özel Yamanlar Eğitim Kurumları Genel Müdürü Sebahattin Kasap "Ülkemizin Uluslararası Bilim olimpiyatlarında kazandığı 335 madalyanın 137 sini ülkemize kazandırmanın onurunu yaşamaktayız." dedi.

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0