Vural Erkılıç'a veda

14 Kasım 2010 11:57  

 

Ege Üniversitesi Tıp fakültesinde tedavi gördüğü sırada bedenini tıp fakültesi öğrencilerine bağışlayan Vural Erkılıç için öğrenciler bugün Ege Üniversitesi Tenis Cafe'de bir araya geliyorlar

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri Erkılıç'ı uğurlamak için biraraya geliyorlar. Vural Erkılıç, tedavi görmek üzere hastaneye yattığında bedenini TIP Fakültesi öğrencilerine bağışlamış ve vasiyetinde dini bir tören de istememişti. Vural Erkılıç'ın eşi Nur Erkılıç, öğrenciler ve dostlarına eşinin ölümüyle ilgili bir veda mektubu gönderdi. Öğrencileri, Vural Erkılıç'ı anmak üzere Tenis Cafe'ye davet eden Nur Erkılıç'ın mektubunda şunlar yer alıyor:

Dostlar, kardeşler!

İçim yanıyor, zira cok sevdiğim 43 yıllık yol arkadaşımı, Vural'ımı yitirdim, onsuz hayat nasıl olacak bilemiyorum.

Acım hafifliyor, zira son zamanlarda yaklaşık altı yıldır ciddiye almakla birlikte pek de prim vermediğimiz hastalığın son evreleri bir hayli zorlu ve ağrılı geçti.

Herkesin sevip saydığı ve bunu somutta gösterdiği canım Vuralım'a tüm bu güç süreçte yılmadan destek olan bütün dostlara, tanıdık tanımadık her gönüllü donöre ve bana zor anlarda omuz veren canlara söyleyecek söz yetmez. İyi ki vardınız ve iyi ki varsınız. Bu uzun ve yorucu dönemin üstesinden sizlerle birlikte gelmek bizi onurlandırdı. Sağolun.

Nur

-----------

14 KASIM 2010 - PAZAR

SAAT: 15.00

EGE ÜNİVERSİTESİ

TIP FAKÜLTESİ İÇİNDE TENİS CAFE

BORNOVA

Hastane ana giriş kapısından girildiğinde polikliniklere doğru giderken bankaları geçince ...

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0