İzmirizmir.Net Yayın Kurulu, Hürriyet Ege’nin konuğu oldu

28 Haziran 2010 15:35  

 

İzmirizmir.Net Yayın Kurulu, Hürriyet Ege’nin konuğu oldu

İzmirizmir.Net Yayın Kurulu, Deniz Sipahi’nin konuğu olarak 17 Haziran 2010 Perşembe günü Hürriyet Ege’de toplandı. Toplantıya İzmirizmir.Net Yayın Kurulu’nun yanı sıra Hürriyet/Ege Bölge Temsilcisi Deniz Sipahi, Hürriyet Ege Yazı İşleri Müdürü Nedim Bubik ve Referans Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Selim Türsen de eşlik ettiler.

Geçen 16 Mart’ta İzmirizmir.Net’in 3. yaş günü kutlamasına katılan Deniz Sipahi, web sitenin yazarlarıyla tanışmış ve yeni bir yayın kurulu toplantısının kendilerinin konuğu olarak Hürriyet Ege’de yapılmasını önermişti.

İnternet üzerinden yayın yapan haber sitelerinde pek de rastlanmayan bir usulle gelenekselleştirilen yayın kurulu toplantıları ile İzmirizmir.Net bir ilke daha imza attı. Bu toplantılarda genel olarak Türkiye ve dünya gündemi konuşuluyor, yayın politikası hakkında yazarlar görüşlerini belirtiyor ve İzmirizmir.Net etkinlikleri hakkında bilgi alışverişi yapılıyor. Henüz tanışmamış olan yazarlar birbirlerini tanıyor.

Hürriyet Gazetesi’nde gerçekleştirilen toplantıda Yayın Kurulu’nun yanı sıra Deniz Sipahi, Nedim Bubik ve Selim Türsen de İzmirizmir.Net hakkında görüşlerini dile getirdiler, öneriler sundular.

Hürriyet Ege yöneticilerinin keyifli ve sıcak bir ortamda ağırladıkları İzmirizmir.Net Yayın Kurulu toplantısına İstanbul’dan Şevki Figen, İzmir’den ise Ertuğrul Barka, Arif Ali Cangı, Muammer Sakaryalı, Sedat İlhan, Mustafa Cengiz Bilir, Violet Alalof, Murat Şahin, Rana Yiğitbaşı, İffet Diler, Emin Yeğinboy, İzmirizmir.Net Editörü Pervin Mısırlıoğlu ve Hürriyet Mısırlıoğlu katıldı.

Bundan sonraki Yayın Kurulu toplantısının ise Pervin Mısırlıoğlu’nun ev sahipliğinde Temmuz ayında Urla’da gerçekleştirileceği bildirildi.

Toplantı sonunda İzmirizmir.Net Editörü Pervin Mısırlıoğlu, gösterdikleri nezaket ve konukseverlik için Hürriyet Gazetesi ve Bölge Temsilcisi Deniz Sipahi’ye teşekkürlerini iletti. Ayrıca İzmirizmir.Net’in toplantılara katılan ve katılamayan tüm yazarlarına da içten teşekkürlerini sunduklarını belirtti.


25.06.2010

Toplantı albümünü görmek için tıklayın.



 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0