İzmir'de CHP'nin 13 kabusu!..

19 Haziran 2012 12:21  

 

İzmir'de CHP'nin 13 kabusu!..

Yapılan son anketlere göre 30 ilçeden 13’ünde öne geçen AK Parti, diğer ilçelerde de farkı azalttı.

Genel seçimlerden sonra bakanlarıyla, milletvekilleriyle İzmir’i hiç boş bırakmayan AK Parti, kentin kılcal damarlarına kadar ulaşmayı başardı. Bir yandan yapılan bu çalışmaların halk üzerindeki etkileri de kontrol altına alındı. Son derece titiz ve bilimsel yöntemlerle gerçekleştirilen kamuoyu araştırmalarıyla bakan ve milletvekillerinin çalışmaları da yönlendirildi.

‘TEŞKİLAT GEVŞEMESİN’ DİYE…

Milliyet İzmir’in haberine göre iğne ile kuyu kazarcasına yapılan çalışmalar sonrası parti kurmayları 2014 beklentilerine ulaşma yolunda moral veren sonuçlar almaya başladı. Mayıs ayında yapılan ve “gevşememesi” için teşkilatla paylaşılmayan araştırmaya göre AK Parti, İzmir’de 30 ilçeden 13’ünde öne geçti.

2009’da CHP’ye oy veren Buca, Gaziemir, Bayraklı ve Karabağlar ile Tire, Ödemiş, Bergama, Menderes, Torbalı, Aliağa, Selçuk, Kemalpaşa ve Menemen AK Parti’ye geçmiş durumda. AK Parti’nin seçim kazandığı Bayındır’da ise durum tam tersi…

CHP’Lİ ENGİN UYARMIŞTI

CHP İl Başkanı Ali Engin de, bazı ilçelerde AK Parti’nin öne geçtiğini doğrulamış ve partililere “Mavişehir’e takılıp kalmayın. Kenar mahallelere gidin” demişti. (MilliyetEge)

dostgazete.com

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0