İzmir Valisi M. Cahit Kıraç hayvanlara destek sözü verdi

26 Temmuz 2010 15:36  

 

İzmir Valisi M. Cahit Kıraç hayvanlara destek sözü verdi

BİR LOKMA EKMEK, BİR YUDUM SU VER

İzmir’de sivil toplum ve Valilik hayvanlara özel kampanya düzenledi

İzmir Valisi M. Cahit Kıraç, sokaklardaki sahipsiz hayvanlara destek çağrısı yaptı. Hayvanseverlerle bir araya gelen Vali Kıraç, hayvanların da yaşam hakkına saygı duyulmasını istedi.

Valilikten yardım çağrısı

Vali Kıraç hayvanseverlerin bastırdığı “Onlar için kapınızın önüne bir kap su ve yemek koyun, onları zehirlemeyin” afişlerini Valilik girişine de astırdı ve yardım çağrısı yaptı

Mustafa Oğuz, İzmir (DHA)

İzmir Valisi M. Cahit Kıraç, sokaklardaki sahipsiz hayvanlara destek çağrısı yaptı. Hayvanseverlerle bir araya gelen Vali Kıraç, hayvanların da yaşam hakkına saygı duyulmasını istedi. Vali Kıraç hayvanseverlerin bastırdığı “Onlar için kapınızın önüne bir kap su ve yemek koyun, onları zehirlemeyin” afişlerini Valilik girişine de astırdı.

Belediyeleri de sahipsiz hayvanlara destek vermeye çağıran Kıraç, sadece festival v
Konserlere değil, hayvanların bakım ve kısırlaştırılmasına, rehabilitelerine önem verilmesini istedi, bunu her ilçe belediyesinin yapması gerektiğini hatırlattı.

Gaziemir Doğayı ve Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği İletişim Sorumlusu Esin Önder, Vali Kıraç’a sahipsiz hayvanlara verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.


Hürriyet Ege/22.07.2010





 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0