İzmir, fotoğrafın yeni dünyası ile tanışmaya hazırlanıyor

30 Aralık 2011 13:26  

 

İzmir, fotoğrafın yeni dünyası ile tanışmaya hazırlanıyor

Farklı bakış açısı, etkin çalışma metodu ve yenilikçi uygulamaları ile adeta “Fotoğraf Platformu” olma görevi yürüten PhotoWorld Fotoğraf Merkezi, Bursa ve Denizli şubelerinin ardından İzmir’de de fotoğraf meraklılarına hizmet vermeye hazırlanıyor.

İlk olarak il temsilciliklerini hayata geçiren merkez, İzmir ile birlikte hizmet verdiği il sayısını 4’e çıkardı. 7 Ocak 2012'de 1468 Sokak No: 8 Kat: 2/3 Alsancak İzmir adresinde hizmete girecek olan PhotoWorld Fotoğraf Merkezi İzmir Şubesi, PhotoWorld Fotoğraf Merkezi’nin İstanbul’daki merkezi ve Bursa ve Denizli’deki şubelerinde olduğu gibi temel/İleri fotoğraf dersleri, marka/model bazlı makine ve lens eğitimleri, konulu atölyeler, püf noktası eğitimleri, usta fotoğrafçıların katıldığı atölyeler, ev hanımları için pratik fotoğraf eğitimi, çocuklar için eğlenceli fotoğraf eğitimi, temel ve ileri görüntü işleme programları vb. konularda eğitimler verecek. Fotoğraf sergileri, usta fotoğrafçıların katıldığı söyleşiler, periyodik slayt gösterileri ve periyodik fotoğraf gezileri düzenleyecek.

PhotoWorld Fotoğraf Merkezi İzmir Şubesi’nde gerçekleşecek etkinlikler hakkında detaylı bilgi ve eğitimlere kayıt için www.photoworld-izmir.com adresini ziyaret edebilir veya 0232 463 59 52 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Açılış: 7 Ocak 2012
Saat: 18:30

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0