Edebiyatseverlere Çağrı - Namık Kuyumcu

07 Mart 2008 11:59  

 

Edebiyatseverlere Çağrı - Namık Kuyumcu

Gecemize, sanata ve sanatçıya duyarlı olan Belediye Başkanları ve milletvekilleri de katılacaklardır.



Bu buluşmadan çıkacak enerji ve heyecanların başka buluşmaları ve dayanışmaları yaratması temel bileşenimizdir. İstek, öneri ve iradelerimizin örgütlenmiş hayata ve davranma biçimlerine yansımasını önemsemekteyiz! Sanatın kendi içinden ve enerjiisinden çıkan öneri ve müdaheleleri önemli görmekteyiz! Böylesi buluşmalar, bunun için tümüyle olumlu bir araçtır!



Sözümüzün ve duruşumuzun birbirimizde ve hayatta bir kıymeti olabilmesi için; öncelikle duygularımızın ve duyarlılıklarımızın buluşması gerekmektedir! Bunun için de yemek buluşması, olumlu bir araçtır! Paylaşmanızı, sahip çıkmanızı ve katılmanızı içtenlikle isteriz!



Kuşkusuz ki bir yazarlar örgütünün, aydınların ve sanatçıların üyesi, katılımcısı bulunduğu kurumun düzenlemiş olduğu yemeğin farkı olacaktır! Katılan tüm konukların, yani sizlerin orada olması; içeriği doğrudan belirleyecek bir nitelik farkıdır!



21 Mart Dünya Şiir günü ve Şiir Buluşması nedeneniyle İzmir'de konuk olacak tüm sanatçı dostlarımız da aramızda olacaklardır.


İzmir'e ilk kez gelecek olan ve Latin Amerika Şiiri'nde önemli yerleri bulunan 9 Latin Amerika'lı şair bizlerle olacak.



Şiir Buluşması nedeniyle İzmir'de bulunan şair dostlarımız ve üyelerimizden Gülten AKIN, Ülkü TAMER, Kemal ÖZER, Ataol BEHRAMOĞLU, Ahmet TELLİ, Sennur SEZER, Metin DEMİRTAŞ, İsmail UYAROĞLU, Nevzat ÇELİK, Cezmi ERSÖZ, Orhan KAHYAOĞLU, Egemen BERKÖZ, Muzaffer iLHAN ERDOST, Rahmi EMEÇ,Yaşar MİRAÇ, Leyla ŞAHİN,Tarık GÜNERSEL aramızda olacaklar



İzmir'de yaşayan tüm üye şair, yazar ve katılımcı arkadaşlarımız da o gece yanımızda olacaklar.



Kuşkusuz ki gecede bulunan bütün şair dostlarımıza şiir okutmak, hem zaman, hem gecedeki başka etkinliklerimiz nedeniyle mümkün olamayacağı için; yaşlarına ve emeklerine saygı anlamında, temsili olarak bir kaç konuğumuza sözü ve şiiri bırakmak, daha yerinde olacaktır diye düşünmüş bulunmaktayız. Bunu da saygıyla karşılayacağınızı biliyoruz.



Gecede bir çok ressam ve heykeltraş arkadaşımızın eseri, alınabilecek uygun ölçeklerde arttırmaya koyulacaktır. Siz konuklarımız için, estetik- sanat değeri olan eserleri (resim- heykel) edinebilme ve paylaşabilme olanakları yaratılacaktır.



Gecede, çeşitli yayınevlerinden, kitabevlerinden, şair ve yazarlardan alınmış, edinilmiş kitaplardan oluşan "kitap setleri" sembolik rakamlarla çekilişe sunulacaktır. Çok sayıda konuğumuzun, kitaplıklarını zenginleştirmesi sağlanacaktır.



Gecede, değerli sanatçı dostumuz bir müzik dinletisi sunacaktır.



Yine aramızda bulunan sanatçı arkadaşlarımızdan Sadık Gürbüz ve İlkay Akkaya, geceye kendi repertuarlarıyla katılacaklar.



Dans, farklı müzik grupları ve gösterilerle devam edecek gecenin yemek- içki (fiks menü) dahil bedeli 35 YTL dir.



Gecenin yapılacağı restoranın otopark sorunu yoktur. Vapur, metro, otobüs duraklarına çok yakın olması nedeniyle ulaşım kolaylığı ve zaman tasarrufu düşünülmüştür.



Davetiyelerin edinilmesi ve çevremize uluştırılması konusunda ilginizi ve duyarlılığınızı önemsemekteyiz.

İletişim için bana ait, 505 201 11 56 numaralı telefondan ve namikkuyumcu@gmail.com e- posta adresinden ulaşarak, gerekli bilgileri alabilirsiniz...



İlginize ve bilginize sunulur:))

Sevgiyle, güzelliklerle, sağlıkla ve iyiliklerle olun ve kalın:))

Unutmayın, ertelemeyin, vazgeçmeyin! :))

Sevgi ve selamlarımla:))



Türkiye Yazarlar Sendikası İzmir Temsilciliği


Namık KUYUMCU

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0