

Yukarıdaki kediciğin adı Reçel.
2 kardeşi daha var; Şurup ve Kesmeşeker (soldaki fotoğraf).
Anneleri Minnoş, baba ise Şeker... (sağdaki fotoğraf). Daha çok annesine benziyor. Kesmeşeker ise babası Şeker'in kopyası gibi.
Mayıs başında doğdular, anne çok zayıf ve hastaydı, yeterli beslenemiyorlardı, benim de mama desteğimle (sanırım) sağlıklı kedicikler oldular. Gözlerinde sorun vardı, aylarca tedavileri ile uğraştım.
Şurup yuva buldu ama bu kızlara bulamadık henüz. İkisi de çok hareketli ve cana yakın ama yine de Reçel çok farklı. 2 adımda bir sizin önünüze geçip, sevdirmek için kendini yere atıp göbeğini açıyor. Evde yaşamaya çok uygun bence. Havalar soğuduğu için çok endişe ediyorum. Bahçede büyüdüler ve sığınabilecekleri bir yer yok. Sitede balkon altlarına kutu konmasına artık izin verilmiyor maalesef. Belediye talebim üzerine bir kulübe yaptı ancak onu da büyük kediler kaptığı için giremiyorlar.
Benim 12 yaşında olan kedim Koko'ya çok benziyor. Onu evlat edinenleri çok mutlu edeceğinden eminim. Fotoğrafta göründüğünden daha da güzel bu fıstık kız.
Elbette kardeşi Kesmeşeker'e de yuva arıyoruz...