Forumİsyanım Var, Şikayetim Var  Yeni Konu 

Güney Ege KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürlüğü

17 Mart 2018

safsultan

2 gün önce KOSGEB Girişimci Desteği hakkında bilgi almak ve yeni girişimci desteği hakkında başvuru yapmak için G.Ege KOSGEB'e gittik.Tam 2,5 saat sıra bekledik nihayet sıra geldi. Bayan Kuaför ve Güzellik salonu açmak istiyordum bilgi alalım dedik, fakat sanki burada çalışan memurlar kaf dağını onlar yaratmış öyle yüksek öyle yüksek. Biz bişey diyoruz soru soruyoruz adam hiç oralı olmuyor bilgisayarda birşeyler yapıyor ağzından bir cümle çıkıyor sonrası yok. Ne olacak bu memleketin hali böyle.
17 Mart 2018

safsultan

KOSGEB desteği hakkında KOSGEB Personeli bize bilgi vermeyecekte kim verecek ?
20 Mart 2018

safsultan

Öğrendiklerim; 1- KOSGEB Girişimci desteği ile 50.000 tl hibe ,100.000 tl faizsiz kredi desteği almak için kesinlikle Uygulamalı girişimcilik eğitimlerine gitmemiz gerekiyormuş. 2-KOSGEB'in düzenlemiş olduğu bu eğitimler ücretsizmiş ve kimseye bu eğitimler için para vermemiz gerekmiyormuş. 3-KOSGEB kuaför ve güzellik salonları için hibe desteği sağlıyormuş. Benim şimdi kosgeb girişimcilik eğitimlerine katılmam gerekiyor.Çevrenizde bildiğiniz kosgeb girişimcilik eğitimi var mı ?
02 Nisan 2018

safsultan

Girişimcilik sınavını geçmişim nihayet haftaya perşembe kursum bitiyor.P.tesi bende kosgebliyim.
27 Nisan 2018

safsultan

Değerli İzmirli hemşehrilerim.Malumunuz yeni bir iş yeri açmak için kosgeb girişimcilik desteğinin peşine düşmüştüm nihayet işimin %90 gibi önemli bir kısmını bitirdim ,kosgeb girişimcilik eğitimlerine katıldım ve kursumu tamamladım ve iş yerimin kurulumunu yapıp kosgeb'e başvurumu yaptım.Şimdiye kadar herşey yolunda gitti.Bakalım kosgeb kurulu ne zaman toplanacak size desteği aldığım zamanda yazacağım. Bu arada benim gibi kosgeb'e başvuru yapmak isteyenler için www.isplaniornekleri.com bu siteyi tavsiye ediyorum bu siteyi bize kosgeb girişimcilik eğitimi son günü kosgeb'den gelen kobi uzmanları verdi.Bu sitede kosgeb girişimci desteğinden yararlanmak isteyen girişimciler için bir dünya iş planı örneği var bu iş planı örneklerinden yararlanarak sizde danışmanlara gidip iş planı hazırlatma ücreti ödemeden kendi iş planınızı tek başınıza hazırlayabilirsiniz.Bu yolla danışmanlara iş planı hazırlatmak için boş yere 2-3 bin tl ödememiş olursunuz bizim çok işimize yaradaı örnek iş planları sitede tavsiye ederim.
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.

Bu tartışmayı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
Facebook'ta paylaş
0