ALÝAÐA TÝCARET ODASI’NDAN TRAFÝK HAFTASI HEDÝYESÝ

04 Mayýs 2009 14:19  

 

ALÝAÐA TÝCARET ODASI’NDAN TRAFÝK HAFTASI HEDÝYESÝ

ALÝAÐA TÝCARET ODASI’NDAN TRAFÝK HAFTASINDA OKULLARA OKUL GEÇÝT GÖREVLÝSÝ KIYAFET HEDÝYESÝ

Ýzmir’in Aliaða ilçesinde Aliaða Ticaret Odasý tarafýndan ilköðretim okullarýna “Okul geçit görevlisi” kýyafetleri hediye edildi. Okul Geçit kýyafetleri, Aliaða Ticaret Odasý Baþkaný Adnan Saka tarafýndan Aliaða Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen trafik haftasý kutlama programý kapsamýnda okullara daðýtýldý.

Aliaða Ticaret odasý Baþkaný Adnan Saka, okullarda trafik eðitiminin önemine dikkat çekerek, “Öðrencilerimize trafik bilincini daha çok küçük yaþlarda vererek hem onlarýn gelecekte trafikte güvenli davranmalarýna hem de eðitimleri esnasýnda trafik kazalarýndan korunmalarý için trafik eðitimlerine büyük önem veriyoruz. Oda olarak 2918 sayýlý Karayollarý Trafik Kanununun 134 üncü maddesinde belirtilen ‘Okul Geçidi Görevlileri’ uygulamasý kapsamýnda ilçemizdeki 5 ilköðretim okuluna geçit görevlisi kýyafeti hediye ederek öðrencilerin trafik konusunda bilinçlenmelerine katký saðlamak istedik” dedi. 

 Aliaða Ticaret Odasý Baþkaný Saka, Trafik kazalarýnýn önlenmesinde küçükten büyüðe kadar herkesin sorumluluðu ve görevi olduðunu söyleyerek, “Ülkemizde trafik kazalarýnda yýlda binlerce yurttaþýmýz hayatýný kaybediyor veya yaralanýyor. Her geçen gün araç ve sürücünün arttýðý ülkemizde trafik eðitiminin önemini küçük yaþta vermek zorundayýz” dedi.

 

Bu yazýyý Facebook'ta paylaþabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaþ
0