11 ÇAÐDAÞ TÜRK SANATÇISININ 'GALERIE ART'EST' - PARIS SERGÝSÝ

30 Ekim 2009 16:33  

 

11 ÇAÐDAÞ TÜRK SANATÇISININ 'GALERIE ART'EST' - PARIS SERGÝSÝ

3 Kasým-15 Kasým 2009 tarihleri arasýnda 5 Çaðdaþ Türk sanatçýsý, ressam Filiz Pelit, Feza Çiftçi, Semih Kaplan, Peruze Yiðit ve seramik sanatçýsý Kemal Uludað , 7 Kasým-30 Kasým 2009 tarihleri arasýnda ise 6 Çaðdaþ Türk sanatçýsý, ressam Korkut Uluð, Nurhilal Harsa , Ahmet R.Doðan, Hakan Esmer, Serdar Leblebici ve heykeltraþ Selçuk Yýlmaz 'ýn eserleri, Galerie Art'est 'te sanatseverler ile buluþacak.

Böylece, 11 Çaðdaþ Türk Sanatçýmýz, Temmuz 2009-Mart 2010 tarihleri arasýnda Fransa'da kutlanan "Türkiye Mevsimi"ne, Galerie Art'est 'te açacaklarý 2 sergi ile katký saðlamýþ olacaklar.

2009 Aralýk ayýnda ise, her yýl Türkiye Delegasyonu olarak katýldýklarý, Carrousel du Louvre'da SNBA (Socýete Nationale des Beaux Arts ) Güzel Sanatlar Sergisinde, bu yýl Ýstanbul Kültür Sanat Vakfý'nýn (ÝKSV) da desteðini alarak 13 Çaðdaþ Türk Sanatçýsý olarak her zaman ki yerlerini alacaklar. Türkiye Delegasyonu; Ressam Ahmet R. Doðan, Ahmet Yeþil, Feza Çiftçi, Filiz Pelit, Hakan Esmer, Semih Kaplan, Serdar Leblebici, Peruze Yiðit, Nurhilal Harsa, heykel sanatçýlarý Akýn Yýldýrým, Selçuk Yýlmaz, seramik sanatçýlarý Kemal Uludað ve Nermin Kura'dan oluþuyor..

3- 30 Kasým 2009 da, 11 Çaðdaþ Türk Sanatçýsýnýn Galerie Art'est' te açacaklarý 2 serginin, Fransa'da bu yýl kutlanan "Türkiye Mevsimi" dahilinde olmasý nedeniyle, büyük ilgi görmesi bekleniyor.

www.artest.fr

www.snbaturkiyedelegasyonu.com

 

Bu yazýyý Facebook'ta paylaþabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaþ
0