TV 8'de İzmir küçük MM'nin önerisi tartışıldı

18 Şubat 2013 18:39  

 

TV 8'de İzmir küçük MM'nin önerisi tartışıldı

İzmirizmir.net ve İzmir kMM'nin önerisi olan, İzmir ve Diyarbakır belediye başkanlarının buluşması, Aziz Kocaoğlu'nun da katılımıyla TV 8'de tartışıldı. Bazı yazarlarımız tweetlerle programa katıldı.


Tweetlerin bir kısmı şöyleydi:

***

İlhami Mısırlıoğlu

TV 8 de Haberaktif'te Aziz Kocaoğlu çıkıyor; izmirizmir.net ve İzmir küçük Millet Meclisi'nin başlattığı kampanya tartışılacak.

***

‏@nuhungemisi
@haberaktif DTP konvoyunun taşlandığı, ırkçılık kokan milletvekili açıklamasının yapıldığı yer İzmir; barış istemek, imaj düzeltmek niye kötü olsun?


***

‏‏@nuhungemisi
@haberaktif İzmir küçük Millet Meclisi'nin her toplantıya davet ettiği Aziz başkan, "bu sivil toplum örgütünü ilk kez duydum" dememeliydi. Çünkü doğru değil :(

***

@nuhungemisi
@haberaktif Türkiye küçük Millet Meclisleri sorumlusu Şanar Yurdatapan'a telefonla bağlansanız harika olurdu: Telefonu şöyle: .....

***

‏@nuhungemisi
@haberaktif 1 Mart'ta İzmir toplantısına katılacak mı Aziz başkan, Baydemir'i davet ediyor mu?


***

‏@nuhungemisi
@haberaktif Can Ataklı "barış havarileri" diye hakaret ettiğini sanarak doğrudan İzmir küçük Millet Meclis'ini hedef aldı, bir anlamda sabotajcı dedi. Neyse ki Artık Sivil toplum var!

***

@nuhungemisi
@haberaktif Belediyeleri buluşturma çabası küçümsenmemeli; yapılan ancak çözüm sürecine hizmet eder; AKP, CHP, BDP ve PKK'nin arkasına sivil set çekmeli ki, gerilemesinler.

****

@nuhungemisi
@haberaktif Keşke daha çok sivil toplum örgütü "BARIŞ" istese ve çeşitli eylemlerle bunu gösterse... Gerçekten barış isteyenler bundan korkmaz, istemeyenler ise "Barış havarisi" diyerek kendince onları aşağılamaya çabalar.

***

Aslında notlar yoruma bile gerek bırakmıyor.

Barış istemeye, yetmez, barış için çabalamaya, aktiviteye devam!...

Son Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2013 12:38

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0