Kıyamet kopmadığına göre İkMM devam ediyor

07 Ocak 2013 14:04  

 

Kıyamet kopmadığına göre İkMM devam ediyor

İzmir küçük Millet Meclisi, 2013'ün ilk toplantısını gazeteci Pervin Mısırlıoğlu'nun moderatörlüğünde AK Parti İzmir milletvekili Aydın Şengül, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu'nun katılımları ile önümüzdeki cuma günü (11 Ocak) gerçekleştirecek

İzmir Küçük Millet Meclisi'nin 2013 Ocak ayı toplantısının konuları "Hükümetin 10 Yılı: Ekonomi, Yargı, Kürt Sorunu, AB ile İlişkiler, Sağlık ve Eğitim..." ve "İzmir'de Kentsel Dönüşüm ve Etkileri".

AK Parti İzmir milletvekili Aydın Şengül ve CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu katılacağını bildiren vekiller...

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölüm Başkanı Prof. Dr. H. Murat Çelik de toplantıda Kentsel Dönüşüm'le ilgili bir sunum gerçekleştirecek.

Toplantı ile ilgili detaylar şöyle:

Genel Konu: Hükümetin 10 Yılı: Ekonomi, Yargı, Kürt Sorunu, AB ile İlişkiler, Sağlık ve Eğitim...

Yerel Konu: İzmir'de Kentsel Dönüşüm ve Etkileri

AK Parti 2002'de iktidara gelindiğinde durum neydi? Kürt Sorunu; AB üyeliği; Ekonomi; Ergenekon, Balyoz ve KCK davaları; AK Parti ve DTP kapatma davaları; Askeri Vesayet; Sağlık Reformu; Eğitim konuları tartışmanın başlıca alt başlıkları. AK Parti'nin 2023 ve 2071 planları çerçevesinde, son günlerde KONDA'nın araştırma sonuçları ile, gündeme gelen 'hükümet güç mü kaybediyor?' sorusunu soruyor ve tartışmaya açıyoruz.

İzmir'de kentsel dönüşüm yavaş yavaş devam ediyor. Bu dönüşüm İzmir'i sosyal ve kentleşme konusunda ne kadar etkileyecek?

Moderatör: Pervin Mısırlıoğlu (Gazeteci)

Tarih: 11 Ocak 2013, Cuma
Saat: 10.00
Yer: Türkan Saylan Kültür Merkezi Benal Nevzat Salonu 7. kat - Alsancak/İzmir

Son Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2013 00:29

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0