İzmir küçük Millet Meclisi toplandı

08 Mayıs 2011 01:43  

 

İzmir küçük Millet Meclisi toplandı

İzmir küçük Millet Meclisi, 6 Mayıs 2011 Cuma günü Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde toplandı. “ÖNYARGILAR GİREMEZ” başlığı ile her ay tekrarlanan toplantılarda İkMM, 2011 Genel Seçimleri yaklaşırken Mayıs ayındaki toplantısında da aynı konuyu görüşmeye devam etti. Meclis, Milletvekili adaylarını, 12 Haziran’da yapılacak Genel Seçimlerde kendi programlarını anlatmak ve sorulacak soruları yanıtlamak üzere davet etmişti...

İkMM fotoğrafları için tıklayın

İzmir’de her ayın ilk Cuma günü gerçekleştirilen toplantıların Mayıs ayındaki toplantısı 6 Mayıs’ta Türkan Saylan Alsancak Kültür ve Sanat Merkezi, Benal Nevzat salonunda gerçekleştirildi. 10.00’da başlayacak toplantı “İzmirlilerin” geç gelmeleri nedeniyle 10.30’da başlayabildi, 13.30’da sona erdi.

Toplantıya, Milletvekili adaylarından CHP’den İzmir 1. Bölge 3. sıradan Aday Oğuz Oyan ve yine 1. Bölge’den Aday Turgay Bozoğlu, Saadet Partisi İzmir İl Başkanı İsmail Öztürk, Saadet Partisi İzmir Adayı Cemal Arıkan, İzmir Eşitlik ve Demokrasi Partisi’nden Arif Ali Cangı, Emek ve Özgürlük Bloğu İzmir 2. Bölge Bağımsız Adayı Erdal Avcı, İzmir Barosu’ndan Avukat Ali Aydın katıldılar. Ak Parti’den katılan bir aday olmayınca temsilen Ak Parti Konak İlçesi Kadın Kolları Başkanı Sevim Tozan katıldı.

Mayıs ayı toplantısında Sivil Toplum Kuruluşlarından sadece İmam Hatipliler Derneği Başkanı Burhanettin Kansızoğlu vardı. Kansızoğlu daha önceki toplantılara da katılmıştı.

Genel Seçimlere sayılı günler kala adaylardan yüksek bir katılım beklenirken bu ay öncekilere oranla daha düşük katılım olduğu gözlendi. Katılacağını bildiren pek çok aday, yaklaşan seçimler nedeniyle yoğun çalışmalarını neden göstererek toplantıya gelemedi.



Bir sivil toplum örgütü olan TkMM’nin İzmir ayağı olan İkMM’nin moderatörlüğünü İzmirizmir.Net’in Genel yayın Yönetmeni ve Gazeteci, Yazar Pervin Mısırlıoğlu E. yaptı.

Gelecek toplantının tarihi 3 Haziran 2011 Cuma olarak bildirildi.

Toplantı ile ilgili ayrıntılı bilgi için www.tkmmocg.net sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Son Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2011 03:04

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0