|
Zerafet ve teşekkür
01 Haziran 2008
|
deren
|
Sevgili Pervin ve Hürkush, dün akşam hiçbir engel tanımadan yanımda bulunduğunuz için ne diyeceğimi bilemiyorum. Yeşil Köşk'ten ayrılırken bir de baktım ki meğer izmirizmir.net ailesi adına güzeller güzeli bir de çiçek gönderilmiş. Onu alıp evime getirdim. Dostluğunuza, inceliğinize, zerafetinize, kardeşliğinize çooooook teşekkürler! Bizzat davet edemediğim arkadaşlarımızdan da özürler... Nina
|
|
|
03 Haziran 2008
|
sultan
|
:D :D :D :D :D Sevgili Nina , bütün zor koşullara rağmen "iyi bir engelli koşucu" olduğumuzu gösterebildiğimiz için biz de çok memnun uyuduk gece. Düğün buram buram içtenlik ve sen kokuyordu. Mehmet çok yakışıklıydı, gelin dünya güzeli. Annen tam bir Leydi, Raşel çok tatlıydı. Berlinli Aktör zaten düğüne damgasını vurdu sahnedeki dansları ile. Bu güzel törene katılanlar tatlı tatlı tebessümleri ile çok renkli idiler. Üç arkadaşımın üç oğlu evleniyordu bu yaz biliyorsun geriye kaldı bir tane. Biri alevi,biri musevi,biri ermeni hepsi birbirinden renkli, hepsi birbiri ile aynı, hepsi çok farklı. Anneler çok telaşlı, babalar ilginç. Ve önemli bir ayrıntı daha ben hepsini deli gibi seviyorum. Mutluluklar ve "farkına vardıkları hayatlar " diliyorum. Sevgili Nina düğün telaşı bitti. E :wink: ee artık biraz yazı yaz bu yaz....:)
|
|
Uyarı
|
Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.
Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.
Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.
|
Bu tartışmayı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
0
|