ForumKutlu-Yorumlar!  Yeni Konu 

Sevgili Nilgün yenge, doğum günün kutlu olsun :))

09 Mart 2008

hurkus

Nilgüncüm,

İzmirizmir.Net'te 2. defa doğum günü kutlaması yaptığımız ender insanlardansın. Bu bana 1 yılın çoktan geride kaldığını hatırlatıyor. Ne güzel.. :)

2007 pek çok insan için zorluklarla dolu geçti sanırım. Senin için ise neredeyse canından bezdiğin bir yıl oldu. Ama yıllar sonra geriye dönüp baktığında veya baktığınızda; annem ve babamın Bülent'in bebekliğini/çocukluğunu anlatırken attıkları keyifli kahkahalar gibi siz de Emre için aynı kahkahalı konuşmaları yapıyor olacaksınız. Ha gayret, çok zor ama maşallah muhteşem bir bebek! :D

10 Mart doğumluların en belirgin özelliği olan "psikolog"luk işte en çok bu konuda sana yararlı olabilir. En bunaldığın zamanlarda terapiyi hem kendine hem de yakınlarına uygulamak için olağanüstü koşullara sahipsin. :wink:

Balıklara özgü hassasiyetini azaltmak için de bu özelliğini kullanabilirsin "yingeciğim". :mrgreen:

Yeni yaşında ve 2008 yılında, en sevdiklerinle birlikte sağlıklı, endişesiz ve huzurlu günler diliyorum.

Nice güzel yaşlara..

Sevgilerimle,

Hürkuş
10 Mart 2008

sultan

:D :D :D :D :D Sevgili Niloş, zorbey'le epeyi zorlandın ama yine de yanında seni seven bir kocan ve akıllı ve iyi huylu oğlun Mert sayesinde bu telaşlı günleri atlatıp harika bir yaz geçireceksiniz hep birlikte. Mutlu yaşlar,mutlu yazlar.
Seni çok seviyoruz unutma!
görümcen pervin :roll:
11 Mart 2008

nuhungemisi

Sevgili Nilgün'e yeni yaş gününde uzun ve sağlıklı ömür, ailesiyle birlikte mutlu bir yaşam dileriz. YONCA- İLHAMİ - NİL - İNCİ
23 Mart 2008

hurkus

Mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Malum durumumuzdan dolayı ancak şimdi okuyabildim.

Hepinizi çok seviyorum. İyi ki varsınız, teşekkürler..

Nilgün
(İzmir'deki Yingeniz, Sarı Gelin)

Bülent ve ben Emre sendromundan dolayı hafıza kaybına uğradık, şifremizi hatırlamıyoruz. İnşallah bu durumumuz kalıcı olmaz. :lol:
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.

Bu tartışmayı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
Facebook'ta paylaş
0