ForumKutlu-Yorumlar!  Yeni Konu 

Ne mutlu ki, ikisi de bugünkü yoruma hiç uymuyor!

14 Şubat 2008

hurkus

:D

14 şubatta doğan arkadaşlarımıza bugünkü Kova yorumumu ithaf etmem mümkün değil. Öyle ya, bu yorumlara o gün doğanların hepsi bire bir benzeseydi, kopyalanmış insanlar halinde dünya üzerinde dolaşıyor olacaktık.

Bu gün iki arkadaşımızın doğum günü:

Güleryüzlü, her daim neşeli, pozitif enerji kaynağı

Su dağıtmaya çok meraklı bir Kova, nazik, izmirizmir.net’in en aktif üyesi, burası adeta kendi sitesi

En çok öne çıkan ortak özellikleri: Konuşmayı seviyorlar. :lol:

Aslında bu konuda Mehmet Akif’le ilgili olarak çok iddialı değilim ama yazmayı seviyorsa konuşmayı da seviyor olabilir diye düz bir mantık ileri sürüyorum. :?

Biraz tuhaflıkları var ama, ne mutlu ki, ikisi de bugünkü yoruma uymuyor. Sanırım onlar bir şekilde “çatlak” Kova olmanın kıyısından köşesinden yırtmışlar. :D

Ancak, insanları farklı bir biçimde seven Kova’ya iyi birer örnekler..

Farkındalık seviyeleri gelişmiş Kova'lar.

Arkadaşlarının ve sevdiklerinin kendileri ile birlikte yükseklere tırmanmasını arzulayan, bunun için onları destekleyen, dürüst, içten ve insancıl Kova’lar:

Doğum gününüz kutlu olsun.

İnsanlarla olan iletişiminizin hiç aksamayacağı,

Dostlarınızdan bir gün bile uzak kalmayacağınız,

Girişimci ruhunuzun ve yaratıcılığınızın hep dorukta olacağı,

Neş’e ve popülaritenizle çevrenizdeki hayran ordusunun artması ve de hiç eksilmemesi,

Ve deeeeee bundan böyle kendinize daha fazla zaman ayırmanız temennisi ile,

Mutlu yıllar diliyorum.

:D

Sevgilerimle,

Hürkuş
14 Şubat 2008

mehmet_akif

Çok teşekkür ederim. Mutlu etmeyi becerebildiğiniz gibi umarım sizde hep mutlu olursunuz.

İyi dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hep beraber güzel günlere...

Samimi ve kaliteli yazılarınızın takipçisi olmaya devam edecem.
Saygılarımı sunuyorum.
19 Şubat 2008

sultan

:oops: Biraz utanmış bir editör olarak size geç teşekkür edeceğime üzülürken bir de gördüm ki "kova kardeşliğimiz"varmış. Bir sevindim sormayın gitsin. Kova kovanın halinden anlar dedim. Ha pardon bir de ne hikmetse hep Hürkuş da anlıyor ahval ve gidişatımızı. Pembe pastaya pembe bir surat uydu bence.
Sevgi ve sağlıkla ve de İzmirizmir:Net'de bizlerle kalın.
Sevgi ve Saygılarımla.
pervin
25 Şubat 2008

mehmet_akif

Çok teşekkür ederim Editörüm. Kova kardeşliğimiz olması beni onure etti. Halden anlayan sizlersiniz ki bu güzelim siteyi bizim hizmetimize sundunuz. Size nice pembe pastalar diliyorum. Hürkuş'un yazılarına, yorumlarına bayıldığımı belirtmeme gerek yok. :)

Saygılarımla...
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.

Bu tartışmayı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
Facebook'ta paylaş
0