ForumKutlu-Yorumlar!  Yeni Konu 

Olağanüstü bir Kova: Mevlüt Aslanoğlu, mutlu yıllar!

01 Şubat 2008

hurkus

Benim için hala çok sevdiğim ve saygı duyduğum "genel müdürüm" gibisiniz ama artık "halkın genel müdürlüğüne soyunan" size Sayın Milletvekilim diye hitap etmem gerekiyor. :)

Sayın Milletvekilim,

Yüce gönüllülüğünüz ulaşabildiğiniz her noktada hissedilsin.

Heyecanınız, coşkunuz, yaratıcılığınız hiç tükenmesin, çevrenizdeki herkese bir virüs gibi yapışıp kalsın ve onları hiç ama hiç terketmesin.

Yalnızca iş hayatımda demem mümkün değil, yaşamımın bir döneminde size rasladığım, sizinle çalışma fırsatı bulabildiğim için kendimi çok şanslı ve ayrıcalıklı hissediyorum.

Siz Malatya'da "baba" olarak anılıyorsunuz ama sizinle bir şekilde tanışan herkes için aynı zamanda bir "ağabey"siniz.

Aileniz ve diğer sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum.

İyi ki doğmuşsunuz, iyi ki varsınız!

1 Şubat'ta doğan Kova'larla ilgili yorumumu da size armağan ediyorum. :D

Sevgi ve saygılarımla,

Hürriyet

Burcu: Kova
Uğurlu Sayısı: 3
Uğurlu Taşı: Ametist
En Belirgin Özelliği: Gönüllü
Olumlu özellikleri: Yaratıcı, zeki, ilham veren
Olumsuz Özellikleri: İnatçı, kararsız, kafası karışık

Sana yalnızca "gönüllü" demek yetmez, sen aynı zamanda "yüce gönüllü"sün. :D :D

Yaratıcılık, zeka, gönüllülük ve de yüce gönüllülük, liderlik vasıflarıyla biraraya gelince nasıl bir kişiliğin ortaya çıktığını tahmin edemezsiniz.

Ondaki gönüllülük öylesine bulaşıcıdır ki, ona duyduğunuz sevgi ve güvenle peşinden her yere gidebilirsiniz. Yaptığı her işe duyduğu heyecan ve coşku sizi de sarıp sarmalar.

Bu coşkuyu ona mı yoksa onun sayesinde yaptığınız işe mi duyarsınız? Bunu ancak o sizin yakınınızda olmadığı zaman anlamanız mümkündür.

O olmadığı zaman hayat sanki daha yavaşlamış gibi gelir insana.. Heyecan ve coşkunuz bir anda dibe vurabilir. Ben ne yapıyordum diye şaşkın bir halde kendinizi ortada kalmış gibi hissedebilirsiniz. O zaman anlarsınız ki, ondaki gönüllülük bulaşıcıymış ve o gidince bu bulaşıcı virüsü de beraberinde götürüyormuş. :cry: :cry: :cry:

Yüce gönüllülüğü ile hem herşeye sahip hem de hiçbir şeyin sahibi değildir o!

Sahip olduklarını başkaları ile ya da onlara daha çok ihtiyacı olanlarla paylaştığı ölçüde mutludur, huzurludur.

Doğum günün kutlu olsun, iyi ki doğmuşsun.

Hayat seninle ve senin gibi insanlarla daha anlamlı ve yaşanır hale geliyor.

Sevgilerimle,

Hürkuş
01 Şubat 2008

sultan

:D Sayın Milletvekilimiz Mevlüt Bey,
Yeni yaşınızı kutlar, sağlıklı, neşeli ve üretken nice yıllar dileriz.
Sevgi ve Saygılarımızla.
Kova Kardeşiniz Pervin
02 Şubat 2008

hurkus

pervin, hürriyet teşekkür ederim.

Ferit Mevlüt Aslanoğlu
2 Şubat 2008
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.

Bu tartışmayı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
Facebook'ta paylaş
0