ForumMavi Avlu  Yeni Konu 

Ücretsiz Web Sitesi veya Grafik Çalışmaları

15 Ocak 2008

Moshe

Selamlar..

Hani derler ya, bir elin verdiğini diğer el görmemeli diye, ama bu bölümün amacının gösteriş olmadığını, sadece dikkat çekmek istediğimiz konulara nasıl yardımcı olabileceğimizi görüşmek.

Bir dönem mesleğim olan web tasarım ve logo çalışmalarında ihtiyacı olanlara yardımcı olabilirim.

Şu an küresel ısınma ile ilgili bir site yapıyorum. Az kaldı açılmasına. Açılınca sizlerle de paylaşmak isterim.

Genel olarak doğayı, dolayısıyla tüm evreni ilgilendiren iyi niyetli çalışmalara kendi becerilerim çerçevesinde Ocak ayından sonra yardımcı olmak isterim.

Çok profesyonel değilim ama acemi de değilim bu konuda. Amaç insanlığa faydalı olacak çalışmalarda insan olmamın getirdiği sorumluluğu becerilerim çerçevesinde yerine getirmek.

Bu arada uzun yıllar kekeme kaldım. Kendi çabalarımla alt ettiğimi söyleyebilirim. Geçmişte yaşadığım bu sıkıntımı ifade ettiğim bazı dostlarım inanamasa da 5 yaşında yaşadığım bir trajedi sonucunda konuşma yeteneğmi yitirmiştim. Uzun yıllar bu sorundan çok muzdarip oldum ama, çok şükür ki şimdi iyiyim. Tiyatro bile oynadım, toplum önünde konuşmalar bile yaptım :)

Demem o ki; Özellikle çocukların bu tip sorunlar üzerine çalışma yapan örgütlü ve gönüllü kurumlarda kendi deneyimlerimi paylaşarak yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.

Bir yerlerden bu konuda çalışma yapanları öğrenirseniz ben buradayım.
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.

Bu tartışmayı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
Facebook'ta paylaş
0