sultan
|
:D Kendimi "bilmemi" sağlayan, okuduğum ya da okuyacağım kitapların bana olumlu katkılarını sorgulayan, vakti gelmemiş konuları kibarca benden uzak tutan, bütün güzel müziklere kulağımızı ortak eden, arasıra da bizi müzik aletleri konusunda zor sınavlardan geçiren, küçücük yaşlarımdan beri senfoniye götüren, tiyatro, sinema, resim, fotoğraf ve tüm güzel sanatlara olan aşkımı ortaya çıkaran bu konularda kendime olan özgüvenimi pekiştiren, her daim yeni ve güzel ufuklar açan, iğrenç, korkunç, nefret kelimelerini bize yasaklayan ve kendisi hiç kullanmayan, her tür abartıya yandan bir gülümsemeyle cevap veren sevgili ağabeyim İlhami bey 31 Ekim doğumlu. O gerçek bir aristokrat. Siyaseti savaştan ayıran barış yanlısı bir siyasetçi aynı zamanda. Ne mahalle baskısı tanır, ne hamaset kasırgası. Adalet ve eşitlik duygusu çıldırtıcı boyuttadır. Akut vicdanlılık hastalığına yakalanmışlardandır. Bizi de saran bir bulaşıcı illetdir bu. Benim için o Gandhi dir, Krishnamurti dir, Konfüçyus dur. "Basamak Taşı" dır. DERVİŞ tir. En büyük bağlılıklarımdandır. Seni çok seviyorum canım abim. Öyle zor ki şimdilerde yol bulmak...pervin
|