ForumMavi Avlu  Yeni Konu 

Sahipsiz Hayvanları Beslemenin Binbir Yolu

31 Ocak 2007

hurkus

21 Ocak Pazar günü, miyavlayan.com ve köpekistan.com üyeleri ile birlikte Adalar'daki sahipsiz kedi ve köpekleri beslemeye gittik. Bu hayvancıklar, kışın Adalar'da yaşayan insan sayısı az olduğu için yeteri kadar beslenemiyorlar, aç kalıyorlar. Bu nedenle bu web sitelerin üyeleri 2 haftada bir bu ziyaretleri yapmaya karar vermişler.
Ben yeğenimle birlikte son durakta yani Büyükada'da indim. Her yerde olduğu gibi köpeklere göre kedi sayısı burada da oldukça fazlaydı. Çoğu bakımsız, hasta ama çok güzeller. İskeleden itibaren insan dostu ama kedi düşmanı 2 köpek turumuzu tamamlayıncaya kadar bize eşlik etti.
Biz bu ziyaretten manevi anlamda olağanüstü bir keyif aldık. Umarım kedi ve köpekcikler de mutlu olmuştur.
Bu arada, hava çok güzeldi.. yürüyüş mükemmeldi, bunların üstüne bir de iskelede yaptığımız çay keyfini herkese tavsiye ediyorum.
Fırsat buldukça, bu organizasyonlara katılmak istiyorum. Ancak bana göre eksik bir şey vardı; ilaç! Hayvancıkların çoğu gözlerinden, kulaklarından hasta veya yaralıydı. Bu yardımların gerçek amacına ulaşabilmesi için tıbbi yardım tarafının da ihmal edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.

Bu tartışmayı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
Facebook'ta paylaş
0