ForumDuyurular  Yeni Konu 

İlhami Mısırlıoğlu'na Geçmiş Olsun Dileklerimizle

13 Eylül 2007

sultan

:D Hepimizin yol göstericisi, şefkati ve dikkati ile derin hoşgörüsü ve insan olma konusundaki uzlaşmaz tavrı ile çalışkanlığı ve müthiş performansı ile hepimizin ağabeyi İlhami Mısırlıoğlu başarılı bir ameliyat geçirdi. Bir kaç günlük yatak istirahati çalışmadan nasıl geçecek diye düşünürken, narkozdan çıkar çıkmaz "Amazon"'un çevirdiği öyküleri sordu bana. Gazetesi elinde TV haberleri gözünde narkoz onu uyutana kadar "dünyalı" anlayacağınız. Neyse o inanılmaz gayreti ile hemen ayaklanacaktır nasılsa... Yonca'sı yanında, Can'ı, İkizleri, Hürkuş elbetteki.
Seni çok seviyoruz. Çok geçmiş olsun. Dualarımız seninle.
Pervin
14 Eylül 2007

İffet Diler

:D

Bu ne güzel bir haber. Kuşlar demek ondan telaşlı ve fıs fıs konuştular gün boyu. Allianoi ve Hasankeyf'in " su çocukları" ellerini çırptılar arkadaşları, akılları iyileşiyor diye.

Saygılarımızla...Yeni koşulara, yaşama hoşgeldiniz.
14 Eylül 2007

deren

Binlerce geçmiş olsun İlhami'ye.. Bugün onun iyileşmesi şerefine ben de bir kediyi ev sahibi yaptım.. Sevgilerimle ve pek tabii ki en iyi, ziyadesiyle iyi dileklerimle, Nina
14 Eylül 2007

hurkus

sevgili dayıma büyük geçmiş olsunlar diliyorum...en kısa zamanda tam kapasiteyle sahalara dönmesini dört gözle bekliyorum...ondan öğrenecek daha çok şeyim var...sadece ben değil herkesin...BAROK..
14 Eylül 2007

keyife

HERSEYIN GECTIGI GIBI BU DA GECECEKTIR.
GECMIS OLSUN..... KEYIFE
15 Eylül 2007

birol

Geçmiş olsun. Sağlık, Neş e, mutluluk dolu bir yaşam sürmenizi dilerim.
sizden daha öğreneceğimiz çok şey var.
16 Eylül 2007

mehmet_akif

Böyle sevilen birine geçmiş olsun demeden forumu geçemedim. Geçmiş olsun. Umarım sevdiklerinizle ve öğreteceklerinizle nice sağlıklı günlerle amacınıza gelmiş olursunuz.
Saygılarımla...
16 Eylül 2007

umran

Sevgili Abimiz;
O büyük operasyon ortamında dahi çevrene sevgi dağıttığından eminiz, hiç istifini bozmadığından da... Bunun yaşam anektodlarından biri olduğunu, yaşama engel oluşturamayacağını anlatır gibi sakin, vakur ve mutlu olduğunu da...
Sevdiklerinin yanında olmasından güven duyarak iyilik haberlerini alıyoruz. Keşke yanında olabilseydik. Sevgimizi, iyilik dileklerimizi, imbatımızı gönderiyoruz... Seni çoooookkkk kucaklıyoruz.
GENCO-ÜMRAN-KAAN
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.

Bu tartışmayı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
Facebook'ta paylaş
0