ForumAşk Doktoru  Yeni Konu 

aşk mı daha önemli, para mı?

07 Eylül 2007

metin yok
21 Eylül 2007

mehmet_akif

Aslında ihtiyaç neyse cevapta o. Sen parayı istiyorsan aşkın paradır. Gönül çoşmuşluğu, şelale gibi kayalara vurmak istiyorsan, geceyi gündüze tercih ediyorsan... aşktır. Acıkırsın yemek istersin. Duygulanırsın şiir yazarsın. Bazende denize dalıp balık olursun :D .

Davul çalarken ritmi tutturmak önemlidir. Yoksa uzaktan olsa bile sesi çirkin gelir.
Saygılarımla...
05 Ekim 2007

cool35

Mehmet akifçim sana yürekten katılıyorum.Bence de aşk paradan çok daha önemli.Bir de kişinin ne istediği önemli.Türkiye şartlarına baktığımızda hep nedense damat adayının işi parası sosyal çevresi dikkate alınıyor.Ama Avrupa'da bir doktorun bir temizlikçi ile evlenmesi hiç te yadırganmıyor; bu demektir ki Avrupa'da kişiler aşka paradan daha çok önem veriyor.Haksız mıyım?Fikri olanlar lütfen bir yorum eklesin.
16 Ocak 2008

Moshe

Kadının kutsallığına "gölge" düştüğü gün erkekler eğemen oldu. Buna dediler ki Erkek Eğemen Toplum ya da Ataerkil Toplum.

Halen de öyle bir dünyada yaşıyoruz. Bu durum en başta geçim derdi sorumluluğunu erkeğin omuzlarına yükledi. Asırlardır durum budur. Bir birliktelikde çok doğal olarak kadın, erkekden bu sorumluluğu yerine getirip getiremeyeceğine bakar. Binlerce yıldır bu ilişki böyle. Ataerkil toplumun gerekliliği olarak erkek da bu sorumlulukdan kaçamaz.

Yani kadının böyle bir beklenti içinde olması son derece normal. Eğer uzun soluklu bir birliktelik sözkonusu oluyorsa kadın bu durumu son derece dikkatli inceler ve ona göre ilişkiye bir anlam yükler.

Hal böyle olunca (melankolikler kusurua bakmasın) para aşkın önünde yer alır. Oldukçada rasyonel bir anlayış.
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.

Bu tartışmayı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
Facebook'ta paylaş
0