|
|
Resmiye Dinlenmez iyi ki doğmuş...
18 Ağustos 2007
|
|
sultan
|
Sitemizin sevgili üyesi, Ebruli Tur'u var edenlerden Resmiye Dinlenmez'in 19 Ağustos 2007'deki yaş gününü sevinçle, mutlulukla kutluyoruz. Çünkü güzel kutlanmış bir yaş günü, insanların sadece bir yaş daha yaşlanmasından öte bir şey... Biz Resmiye Dinlenmez için en ötelerini diliyoruz. Nice yıllar...
Nuhungemisi
|
|
|
|
|
|
18 Ağustos 2007
|
|
deren
|
Resmiye Dinlenmez öyle sade, öyle alçakgönüllü, öyle cömert, öyle yaratıcı, öyle mücadeleci ve aynı zamanda öylesine sevgi dolu ve olgun bir insan ki, .
Bilirim, bu kutlama yüzünün pembeleşmesine yol açar.. :roll:
Tam da bu nedenle her türlü kutlamayı hak ettiğine inanıyorum. Bu güzel kadın, yaşamını adamayı bilen bir ideal insanı. İdeali ne acaba?
Onun ideali ETİK! Evet, tarihten felsefeye, edebiyattan müziğe, doğadan yarı değerli taşlara ve hayatı dokuyan her ilmeğe olan sonsuz merakı içinde her şeyin ortak paydası galiba yüksek etik! Ve kadın sanki bir kuyumcu terazisi..
Ve eseri Ebrulitur.. Zaten o herşeyi anlatıyor!
İyi ki varsın Resmiye. İzmir sensiz eksik olurdu! Dilerim bundan sonra yaşam seni hakettiğin kadar taçlandırır.. Ve sen de kendini..
Sana ve idealine sonsuz sevgilerimle, Nina
|
|
|
|
19 Ağustos 2007
|
|
hurkus
|
19 Ağustos'un "şaşırtıcı" insanı, doğum günün kutlu olsun!
Nice yıllara.. :P
Sevgilerimle,
Hürkuş
|
|
|
|
19 Ağustos 2007
|
|
deren
|
Sevgili Hürkuş, RTÜK meselesini Resmiye'ye de uyarlayabilirsin. Ama olumlu ve yapıcı olaraktan..
Bugün çok konuştum... Deren
|
|
|
|
19 Ağustos 2007
|
|
hurkus
|
Derenim, maalesef RTÜK'ü yazdıktan sonra gördüm Resmiye'nin doğum günü mesajını. Bilseydim daha insaflı yazardım. :cry: :cry: :cry:
Ama, ETİK ve RTÜK'teki uyum olağanüstü! :lol:
|
|
|
|
19 Ağustos 2007
|
|
deren
|
Aman kimseler duymasın! Torpil mi yapacaktın???
|
|
|
|
19 Ağustos 2007
|
|
sultan
|
:D Son yıllarda tanımak şerefine nail olduğum sıcak, sevgi dolu ve saygıya değer insan, sevgili Resmiye doğum gününü en içten duygularla kutluyorum. Sağlıklı, mutlu ve kalite dolu yıllar diliyorum. Üstelik yani nedir şu RTÜK meseleleri canım:) :oops: Sevgiler pervin
|
|
|
|
20 Ağustos 2007
|
|
hurkus
|
Canım torpil demeyelim de, azıcık kayırırdım belkiiiii daha uygun bir sözcük :lol:
|
|
|
|
Uyarı
|
|
Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.
Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.
Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.
|
Bu tartışmayı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
0
|