ForumKutlu-Yorumlar!  Yeni Konu 

Aman Doktor, Canım Gülüm Doktor, Nice Yıllara!

10 Haziran 2007

hurkus

Sevgili Bigfish, doğum günün kutlu olsun! :)

İzmirliliği Nergis Hanım'dan gelen, İstanbulluların göz sağlığını misyon edinmiş, orası senin burası benim demeden dünyayı dolaşıp, -gitmediği neredeyse sadece Ay üssü Alfa kaldı- "göz"le ilgili tüm gelişmeleri hatmedip, öğrendiği her türlü bilgiyi memleketindeki doktorlara aktarmakta bonkör Bigfish, annen seni "Kadir Gecesi" mi dünyaya getirdi acaba? :lol: :D

Göz doktoru olduğu halde "gözü", hayatındaki en değerli varlıkları olan çocuklarından başka hiç kimseyi görmeyen, hassas, sempatik, şakacı, neş'eli, sabırsız Bigfish'cim, bundan sonraki hayatında da tüm arzu ve beklentilerinin gerçekleşmesi dileği ile mutlu yıllar..

Sevgilerimle,

10 Haziran 2007

sultan

:P Hürkuş'tan sonra bize başka söz kalmamış. Sevgili Bigfish Abimizin yaşgününü kutlar, sevdikleri ile uzun ve mutlu, sağlıklı nice yıllar dileriz.
sevgiler.
pervin :lol:
14 Haziran 2007

Bigfish

Evet,benim annem beni kadir gecesi doğurmuş hakikaten. Belli olmuyor mu? Sizler gibi muhteşem insanları tanıma ve dost olma fırsatım oldu. İyi dileklerinize ve sonsuz içtenliğinize teşekkürler ediyorum. Sağolun. İyi ki sizler varsınız ve de iyi ki İzmirizmir. net var.
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.

Bu tartışmayı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
Facebook'ta paylaş
0