ForumKutlu-Yorumlar!  Yeni Konu 

burcistan'da gül, izmir'de bülbül, izmirizmir'de hürkuş

04 Haziran 2007

editor

kendisi kuşların en beteri, ikizlerin en beceriklisi, güllerin en dikenlisi, burcistanın en yeteneklisidir;

ikizlerdir, ikiz tekidir, ikizi 'i 2 aylıkken yitirmiştir; o gün bugündür ikizini aramaktan estereklidir;

doğumludur, erciş'i hiç görmemiştir, amma ten hiç bir zaman çekinmemiştir; bu mesajda beğenmediği yerleri de edit ve de büdüt edeceğinden hiç şüphe edilmemiştir;

hamamı sever böceğini sevmez, sevmediği, beslemediği tek hayvan sineğin sivrileri ve hamamın böcekleridir;

kedilerin, köpeklerin ve bebeklerin annesidir, ablasıdır, kardeşidir; yanında aç kalmayın sakın, çantasından kediler için bir haftalık yiyecek çıkar da, sizin için olsa olsa bir gıdım içten kahkaha;

kafayı estetikle kırmış, hayatı incik boncukla güzelleştirmiştir; bir dönem eline ne gelse boyamıştır, beni bir kaç kez güzeltmişliği vardır;

bankacılıktan emeklemeye son vermek için gün sayan, tay tay durmak için beğenmedik yer komayandır;

canımız, ailemiz, kardeşimiz, arkadaşımız, dostumuz, fıstığımız, gıdığımız, hürkuş'umuzdur!

özgür kuşun yüzündeki gülücükler, kahkahasındaki titreşimler hayatımızdan hiç eksilmesin!

Hepimizden 'a nice yıllar!

Seni çok seviyoruz!
04 Haziran 2007

editor

4 Haziran yani kuşların hürriyet günü. Çünkü Hürkuş yeniden doğuyor..

Kedileri her şeyden kıymetli olsa da, adaletlidir Hürkuş. Maksadı kedilere yem etmek değildir kuşları. Bizim müzmin "hür" kuşumuz özgürce uçan kuşlarla tok kedilerin oynaştığı bir dünya düşler. Keşke elimde olsa da sana böyle bir dünya armağan edebilsem Hürriyetkız. Yakışırdı sana..

En iyi dileklerim ve sevgilerimle sana Hürriyet..
04 Haziran 2007

padlock

Kedi gönüllü
Serçe yürekli
Kızıl amazon

Çekim gücü adına seni en pozitif dileklerle selamlıyorum.
e bide öpüyorum.

sevgi, his, mistik, süs, püs...
04 Haziran 2007

sultan

:D :D :D Kahkahası kuşların ötüşmeleri gibi hep dilinin ucunda... Ağlaması da bebekler gibi. Biribirinden hemen önce ve hemen sonra gelir.
Kedi aşkı bütün aşklarından daha yüce. Kendini kendine değil kedilere adamayı sever. Ama sever. Sahicidir. Galiba kediler de onu sahici sever. Neşesi de, kahkahası da, gözyaşı da hazırlıksız yakalar sizi...Hür kendi zamanlarında ve kendi dünyasında yaşarken hep bizim içimizde ve ruhumuzda da kanat çırpar durmadan. Hürsüz bir hayatta olmak, olmak istemem. O benim ruhumun en büyük neşesi, güzelliği, aklı, zekası...
Ben onun aradığı ikizinin çinli kopyasıyım:)))))))))))))
Kıymetlim seni senin kedileri sevdiğin kadar seviyorum. İnanmışındır! Kanımca :D
pervin
04 Haziran 2007

umran

Canım Hürkuş'cum;
Ben oturana dek bilgisayara ne kadar güzel kutlamalar olmuş. Ne kadar yerinde doğru tanımlamalar...
Bankacılıktan emeklediğinde çok güzel bir alan seni bekliyor olacak. 22-23-24 Haziran' da MKM' de Nikken Expo' da hem doğumgünüsünü kutlayalım senin hem de yeni bir başlangıcın heyecanını yaşayalım beraber...
Seni çokkkkk ama çoooookkkkk seviyoruz... İddiasız ama çok etkili içten kahkahaların bizi etkiliyor dinlendiriyor hatta...Çocuksuluk o kadar kıvamında korunmuş ki aşkolsun...
Çoooooookkk ve çok iyi yaşa......
Hep bizimle ol...
Hatta İzmir' li ol bi de...
Öpücüklerimizle.... Genco- Kaan- Ümran
04 Haziran 2007

gokhan

sevgili hürkuş,

burçları ve yıldızları hiç bilmem ancak, yıldızların sen doğduğunda en iyi durumda oldukları kesin...

mutlu ol
sevgiler
04 Haziran 2007

Armagan

Hürriyetcim,

Nice yaslara...

Sayende, İzmirli olmamama rağmen, bu güzel siteyi takip etme şansı buldum. Ve doğum gününü buradan kutlamanın daha özel olacağını düşündüm.

Herşey istediğin gibi olsun,

Armağan
05 Haziran 2007

Bigfish

Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.

Bu tartışmayı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
Facebook'ta paylaş
0