ForumKutlu-Yorumlar!  Yeni Konu 

Ninam seni çok seviyoruz, buğulu gözlerinden öpüyoruz!

18 Mayıs 2007

sultan

:D :) :lol: Ninam sen bizim bebeğimiz, çocuğumuz, kardeşimiz, annemiz ve gerçek dostumuzsun. Çok şanslıyız doğduğun için bizim zamanlarımıza.

Sağlık ve mutluluk seninle, sen de bizimle kal... Buğulu ve ışıltılı gözlerinden öpüyoruz.

Bakalım, Hürkuş ne döktürecek 18 Mayıs için?

Pervin
18 Mayıs 2007

sultan

Yaş günleri, hayat ve anlamı üzerine küçük bir mola anlarıdır. Nina, mola anlarında da düşünce üretimini sürdüren ender isimlerden... Umarım bu üretimin minicik damlaları bize de düşer. Radyo Pervane ve sözlükege açılış davetinde kendisiyle tanışma fırsatı buldum. Duygularım karmaşıktı. Bir yandan sanki 40 yıldır tanıyormuşum hissine kapıldım, öte yandan niye onu geç tanıdım üzüntüsü bastırdı. Ne aç gözlüyüz, değil mi?
Sevgili Nina, en güzel aç gözlülüğümüz böyle olsun diyor ve sevgiyle yaş gününü kutluyor, molanızdan damlaları heyecanla bekliyorum. Sevgilerimle. NUHUNGEMİSİ
18 Mayıs 2007

deren

Arkadaşlar inanın ne diyeceğimi bilemiyorum! Mutluyum, iyi ki gelmişim bu dünyaya, hayat beni bin türlü ihya etti. Her günümü çok seviyorum. Öylesine doygunum ki mutluluğa, acıya, dostluğa, aşka, neşeye, gerilime, manaya.. Hala heyecan içindeyim ama yine de bugün kapatsam gözlerimi gam yemem.. Hayatımı güzelleştiren herkese şükran duyuyorum. Bu insanların sayısı biraz ortalamanın üstünde ama kimse üzerine alınmasın ne olur. Bu da böyle bir durum. Olduğu gibi kabul etmekten başka ne gelir elden? Şükretmek geliyor içimden, şükranlar olsun, hayat kutlu olsun hepimize, gelmiş geçmiş tüm canlılara.. Nina
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.

Bu tartışmayı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
Facebook'ta paylaş
0