ForumGeçmişte politika nasıl yapılırdı?  Yeni Konu 

Sesimi duyan kim varsa... Merhaba

24 Haziran 2009

"Şiir İzmir"e yazdığım -memleket şaka gibi- şiirimin bir dizesinde , "aptal aptal bakıyorum denize" desem de inanmayın.
Bir zamanlar büyük yürüyüşler için misafir olduğum İzmir'in ilerici, yurtsever insanlarının da, benim de bu aşağılık düzenin bünyesinde taşıdığı rezillikleri de, memlekeketimin kurtuluşunun yolunu da unuttuğunu sanmayın.

Döne döne sabah kimin kollarında dans ettiklerini bile unutan hafıza silme elemanlarının bizleri de güleryüzlü kapitalizmin, ehlileştirilmiş sınıf mensupları olarak aynı dans pistine çekebildiklerini düşünmeyin.

"Osmanlı'da oyun bitmez "derler... Doğrudur. Ama "gavur İzmir", "proleter İstanbul", "Akdenize bir kısrak başı gibi uzanan bu memleket"te de adam bitmez.

İzmir.izmir.Net' in tanıtım yazısı çok güzel. "hepimiz yazıyoruz" diyorlar. Bu nedenle yazı göndermeye başladım hoşgörünüze sığınarak.

Bunca acıya rağmen umudunu ve inaçlarını yitirmemiş, gülmeyi unutmayan, nasır tutmayan yüreklerinizi öpüyorum bir kez daha.

Bu da bir tanışma yazısı olsun... Sesimi duyan kim varsa...

timur ugan
24 Haziran 2009

deepblueeagle

hoşgeldiniz. sesinizi duyanlar var. duyan da sadece ben değilim. yazmaya devam edin. zamanla güzel yorumlar alırsınız. yorum yazmakta çok hızlı değilizdir.

izmirizmir.net size çok uygun.

öykü, şiir ve benzeri çalışmalarınız için de politik tavrınız için de.

biz de sizi aramızda görmekten sevinç duyuyoruz.

hiçbirşeyi unutmuyoruz. elbette umutluyuz.



 
24 Haziran 2009

Teşekkür ederim...Her halde daha çok yazışacağız  şiir izmirden buraya.Yazılarınızıda dikkatle ve severek okuduğumu bilmenizi isterim.Sevgi ve saygılarımla. t.ugan
25 Haziran 2009

deepblueeagle

ben de teşekkür ederim. ocak 09'dan bu yana yazıyorum sitede. köşeyazıları ile başladım. son iki aydır sinema, müzik ve kitaplar hakkında da yazıyorum. sitede çok iyi bir kadro var. yazmak da, okumak da, sitenin bir üyesi olmak da keyifli. sizden de iyi, etkileyici yazılar geleceği belli zaten. bu site sayesinde birçok özel, güzel insanla tanışmış olacaksınız. dostçakalın.  g. özgen.
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.

Bu tartışmayı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
Facebook'ta paylaş
0