ForumHünerli Eller  Yeni Konu 

Enginar Kalpli Fiyonk Makarna

27 Mayıs 2009

ALEV YILMAZ

ENGİNAR KALPLİ  FİYONK MAKARNA  


Malzeme:

1 paket fiyonk makarna
1 kutu enginar kalbi
3 adet dolmalık kırmızı biber
1 yemek kaşığı tereyağ
3 yemek kaşığı hazır çiğ krema
1 çay kaşığı tuz
3 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan peyniri
Maydanoz 


Hazırlanışı:
 
Kaynayan tuzlu suya makarnaları ekleyip, 8-10 dakika haşladıktan sonra süzün.
Enginar kalplerini enlemesine 3'e bölün. Kırmızı biberi közleyin.
Tavada tereyağı ile  enginar ve biberi soteleyin. Kremayı, parmesan peynirini ve tuzu ilave edin.
Sosu makarnaya karıştırıp 5 dakika süreyle pişirin. Maydanozla süsleyip servis yapabilirsiniz. 

Afiyet olsun


Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.

Bu tartışmayı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
Facebook'ta paylaş
0