ForumSpiritüel-İzmir  Yeni Konu 

'EMZİKLİ TURFANDA İKİZLER'

22 Mayıs 2009

hurkus

Haydaaa, bu Hürkuş da artık ne yazacağını şaşırdı mı diyorsunuz? Bir parça haklı olabilirsiniz ama İkizler burcu küçüklerini okuyunca bana da hak vereceğinizden eminim. Eh, gerisi de zaten siz okumadan geçmeyesiniz diye yani dikkatinizi çekebilmek için denediğim yöntemlerden bir tanesi. Epey de faydasını görüyorum açıkçası.

Gelelim bizim yaz turfandası minnoşlara...

Doğdukları andan itibaren mutlu olan, etrafa neşeli gülücükler dağıtan bu bebecikler, hep ilgilenilmek istiyor.

EMZİKLE KOŞUŞTURAN, NEŞELİ MEYDAN LAROUSSE...

Öylesine meraklı ki, daha emeklemeye başlamadan konuşmaya başlıyor ve siz de o tuğla gibi Meydan Larousse’ları açıp bakmak yerine, bu ayaklı bücürlerden faydalanıyorsunuz.

Sadece konuşmaya karşı değil, etrafındaki herşeye karşı ilgili İkizler bebekleri. Ama değişken ruh halleri de bebeklikten itibaren mevcut maalesef.

Büyümeye başladık; çift kişilikli bu sabırsız ve sevimli varlık, sıkıcı işlerden hoşlanmamaya, tekdüzelikten nefret etmeye başladı bile!

Öylesine yetenekli ki; bir yandan televizyondaki çizgi filmleri izliyor, bir yandan da hızlı hızlı yemeğini atıştırıyor. Okula gitmeye başladığında ise bunları yaparken bir de ertesi günkü ödevlerini yetiştiriyor olacak.

Ancaaaak, bu yetenekli çocukla uğraşmak artık o kadar da kolay değil! Her bir şeye el atan ama uzun süre herhangi bir işe konsantre olamayan bu öğrenciye ödevlerini ya da üzerine aldığı herhangi bir işi bitirebilmesi için destek olmalı, deyim yerindeyse “gaz” vermelisiniz. Yoksa başladığı her bir işi yarım bırakıverir vallahi!

Gelelim başka bir önemli konuya; okumayı seven üstelik de oldukça hızlı okuyabilen “ayaklı sözlükler”, hız yaparken “kırmızı ışıklara” dikkat etmeyip, en önemli noktaları gözden kaçırıverirler.

Yani, Tolstoy'un Savaş ve Barış'ını anlat dediğinizde yalnızca Rusya’da geçtiğini söyleyip, lafı değiştirirse hiç şaşırmayın!

Anne ve babalar, bu sevimli yaratıklardan ilginizi ve desteğinizi eksik etmeyin lütfen! Sonra hep birlikte üzülür, sıkıntı yaşarsınız, benden söylemesi...

Nice yıllara ‘Minik Larousse”lar!

Sevgilerimle,


Hürkuş

***

Yetişkin İkizler'i okumak için tıklayın:

Zodyak'ın marketing'ten sorumlu İkizler'i, nice yıllara!






Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.

Bu tartışmayı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
Facebook'ta paylaş
0