ForumŞiirizmir  Yeni Konu 

Tuğrul Keskin, Yarkın Kitapevi’nde okurlarıyla buluştu

10 Nisan 2009

hurkus

İzmir'de yaşayan ünlü şairimiz Tuğrul Keskin, 2008 TTB Behçet Aysan Şiir ödülünü alan “Kanda'har” adlı kitabının tanıtım ve imza gününde Yarkın Kitapevinde okurlarıyla buluştu. Okurlarına kitabını imzalayan ve sohbet eden Keskin, imza gününde özellikle gençlerin ilgi odağı oldu.

Yayınlanan birçok şiir kitabının raflarda beklediği günümüzde, Tuğrul Keskin’in şiirlerine ve kitabına gösterilen ilgi, imza gününe katılan şiir severleri oldukça mutlu etti. Konak Belediyesi Eski Başkanı Ali Muzaffer Tunçağ, İzmir Eski Milletvekili Türkan Miçooğulları, İzmir Milletvekili Bülent Baratalı'nın da katıldığı imza gününü ve kitabını değerlendiren Tuğrul Keskin,”“Şiir, insanların gelecek kuşaklara bırakacakları nefesleri, yürek izleridir, daha da önemlisi bir başkasının acısını anlamanın tek olanağıdır. Bu imza gününde bana sevgi gösteren şiir severleri gördükçe anladım ki, “Kanda'har”daki şiirler, ötekinin acısını anlamış şiirlerdir. dedi.

Şair Behçet Aysan ve 33 aydın anısına bu yıl 14’üncüsü düzenlenen “Behçet Aysan Şiir Ödülü”, geçtiğimiz günlerde Ankara Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde düzenlenen törenle şair Tuğrul Keskin’e verilmişti. Keskin ödüle “Kandahar” isimli yapıtıyla değer görülmüştü. 

foçafoça.com
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.

Bu tartışmayı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
Facebook'ta paylaş
0