ForumKutlu-Yorumlar!  Yeni Konu 

35.5 plakalı körfez çocuklarından Murat Ermert'in doğum günü

15 Nisan 2007

editor

Komikliği ile öne çıkan 16 Nisan doğumlu Koç’lardan olan Ermert’in oldukça ciddi ve heybetli görünüşünün yanında ‘komik’ tanımı çok hafif kalıyor nedense..

Aslında, gerçeğin mizahi yönlerini bulup çıkarmakta Murat Ermert’in üstüne yok demek daha doğru bir tanımlama sanırım.

Belki de O’na ‘gözüpek’ demek daha uygun olurdu. Yoksa, aklınıza gelebilecek pek çok konuda neredeyse derin bir bilgisi olan ‘Bay Yetenek’ mi demek lazım?

Anlık sabırsızlıklarına karşın aslında ince ruhlu bir sabır taşı mı desem :x

Her neyse, beni iyi tanımayanlar yalakalık yaptığımı düşünmeye başlamadan kutlama mesajımı bitirmek istiyorum:

Sevgili Ermert, yeni yaşınızda ‘41 kere maşallah’ diyor, nice yıllar diliyorum.

Sevgilerimle,

------------------------------------------------------------

Arkadaşlar, Sevgili Murat Ermert’e doğum günü dileklerinizi siz de yazmak ister misiniz? :twisted:

Her ne kadar Sayın Ermert bu tür geyiklerden pek hoşlanmıyorsa da, ileride bir gün yazdıklarımızı tekrar okuduğunda hoşuna gidebilir de, kim bilir? :roll:

16 Nisan 2007

Seniorita

İyi seneler ve mutlu yaşlar dileklerimi sunuyorum buradan sevdiğim ve saydığım Murat Ermert’e... Hem patronum hem de ağabeyim diyebilirim Murat Bey için... Sert görünüşünün altında yatan gizli gülümseyişi ve gözlerinden her daim yansıyan titreten bakışlarının ardında saklı onun kalbi... Önce güçlü zekası ardından derin bilgisi ile sarsar sizi... Onunla çalışmak her ne kadar zor olsa da kendini bir adım ileri götürmek isteyen ve zoru sevenler için oldukça keyifli... İyi ki “bu işi gerçekten istiyorum” demişim O'na...

Nice güzel yaşlara Murat Bey...

Sevgi ve saygılarımla,
Pınar Özer Topuzlu
16 Nisan 2007

Yaşam enerjin hep böyle devam etsin Sevgili Murat. Nice yaşlara, sevdiklerinle birlikte...

Oğuzhan Akay
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.

Bu tartışmayı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
Facebook'ta paylaş
0