|
hurkus
|
İyilik meleği ama son zamanlarda biraz unutkan arkadaşım (Beni unuttun mu yoksaaaa?) doğum günün kutlu olsun! :D
30 Ağustos'ta doğanlarla ilgili yorumumu sana ithaf ediyorum şekerim.
Nice yıllara!!!!!!!!!!!!!!
Hür
Başak 2 Safir Sert Sorumluluk sahibi, koruyucu, terbiyeli Hükmedici, amacına ulaşamayan
Bu “iyilik meleği” tanımına uyan harika bir Başak tanıyorum.
Çok çok az bir yaş farkına rağmen onun yanında kendimi öylesine iyi ve güvende hissederim ki, sanki annem ya da kardeşlerimin yanındaymışım gibi... Her zaman herkesin ebeveyni gibidir.
O, sanki doğduğu andan itibaren yetişkin ve sorumluluklarının bilincinde adeta! Bir yardıma ihtiyacım varsa, o andan itibaren bu işe atanmış bir memur edası ile (aman, devlet memurunu kastetmiyorum) çevrenizde pervane olur.
Ama bu pervanelik bile öylesine dozundadır ki, insanı hiç bıktırmaz. Sıkıntınızı ya da acınızı derinden hissettiğini hemen fark edersiniz.
Aynı koruyucu ve sorumlu tavrı bunu hiç mi hiç hak etmeyen insanlara da gösterdiği için hayatta her zaman mutsuz olmuştur. Karşılık beklediğinden değil belki ama dürüstlük beklediğinden...
Bu yüzden umarsızca söylenip durur. Ancak öylesine terbiyelidir ki, bu sızlanmalar adeta sessiz çığlıklardan ibarettir! :oops: :oops:
Sevgili terbiyeli Başak, haklısın! İyilik, karşılıksız yapıldığı zaman gerçekten iyiliktir. Ne demişler; iyilik et, kuyuya at! :)
Ama kendini yok edercesine iyi olmanın da sana bir yararı yok! Sen de biraz seçici davran güzelim, makul vicdan diye bir şey var!
Her şeyi abartıyorsun canım; kusursuzluğu abartıyorsun, iyiliği abartıyorsun!
Neyse, ben de eleştirme işini abartıyorum galiba... 8O
İş hayatındaki sorunları eve taşımamalısın, bırak oracıklarda kalsın.
Bir pervane sen misin? Senin gibi romantik insanlar da senin etrafında pervane oluyor. :wink:
Doğum günün kutlu olsun.
Nice yıllara!
Sevgilerimle,
|