Selçuk CHP’de bir aday adayý daha

18 Temmuz 2013 13:37 / 1251 kez okundu!

 


Selçuk’ta ilk dershane kurucusu, matematik öðretmeni Sabahattin Ýzcioðlu 2014 yýlý Mart ayýnda yapýlacak yerel seçimlerinde Selçuk Belediye Baþkanlýðý seçiminde CHP'den adaya adayý olduðunu basýna yaptýðý açýklama ile kamuoyuna duyurmuþtur.

2009 yýlýndaki yerel seçimlerde de yine Belediye Baþkanlýðý için CHP'den aday adayý olan, o tarihten beri Selçuk Belediye Meclis çalýþmalarýný aksatmadan takip ederek, beþ yýl, bir nevi yerel yönetim ve Selçuk’un sorunlarý konusunda stajerlik yaptýðýný söyleyen S. Ýzcioðlu yenilikçi, deðiþimci bir ekiple Selçuk Belediye Baþkanlýðýna yeniden aday adayý olduðunu açýklamýþtýr. Selçuk halkýnýn da her alanda yenilik ve deðiþim istekleri olduðunu, eðer aday olarak CHP'den seçime katýlma hakký elde ederse halkýn bu taleplerini takým çalýþmasý ile yaþama geçireceklerini ifade etmiþtir.

Hiç kimsenin ekmeði ile oynamaksýzýn, kimseye ayýrým yapmadan, ötelemeden, farkýndalýk yaratmadan, eþitlik, hakkaniyet temelinde halkýn yanýnda yer alacaðýný belirten Sabahattin Ýzcioðlu hayatýnýn en zor döneminde Selçuk’a gelerek eðitim alanýnda yirmi bir yýldýr hizmet verdiðini, Selçuk halkýnýn da kendisine sahip çýktýðýný dile getiren Ýzcioðlu, Bunun karþýlýðý olarak da hiçbir çýkar, ikbal peþinde koþmadan Selçuk halkýna vefa borcunu ödemek istediðini belirtmiþtir. Selçuk’u deðiþtirecek projeleri olduðunu, gelen en küçük öneri ve projelere de açýk olacaðýný, bu projeleri hayata geçiremediðinde veya verdiði sözleri tutamadýðýnda derhal koltuðunu býrakmayý þimdiden halkana söz verdiðini duyurarak yeni bir dönemi baþlatacaðýný sözlerine eklemiþtir.

Ekonomide son derece þeffaf bir politika izleyerek tüm harcamalarý halkýn denetimine açacaðýný, bir kuruþun dahi hesabýný her an vereceðini söyleyerek ekonomi konusunda da uygulayacaðý yöntemin ipuçlarýný veren S. Ýzcioðlu, Selçuk ekonomisinin gerçek büyümesini saðlamak için tüm atýlýmlar, giriþimler yapýlýp, turizmle de birleþtirilerek uluslararasý boyuta, Selçuk’un hak ettiði yere getirilmesi için elden gelen her þeyin yapýlacaðýný açýklamýþtýr.

Aday olduðunda çok daha ayrýntýlý projeler sunacaðýný açýklayan Sabahattin Ýzcioðlu, Selçuk halkýnýn kendisine, aday adaylýðý ve bu süreçten sonraki süreçte de gereken desteðini vereceðine inandýðýný sözlerine eklemiþtir.



Son Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2013 12:26

 

Bu yazýyý Facebook'ta paylaþabilirsiniz+:
Facebook'ta paylaþ
0
Yorumlar
Uyarý

Yorum yazabilmek için üye olmalý ve oturum açmalýsýnýz.

Eðer sitemize üye deðilseniz buraya týklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eðer üye iseniz oturum açmak için buraya týklayýn.