Yeni yýlda istenen-istenmeyen

09 Ocak 2014 13:31 / 2313 kez okundu!

 

 

Bilgisiz-Belgesiz sýrf SADARET ve NAZARET makamýnýn saðladýðý avantajlar sebebiyle, serseri mayýn gibi iddialarýn ortada dolaþmasýný istemiyoruz veyahut ispatlanmasýný talep ediyoruz…

Mesela 3-5 yandaþ gazeteci sosu ile harmanlanan, “Ayakkabýlarý ile girdiler, içeride bira içtiler, Baþörtülü bacýmý 10 kiþi, çocuðu ile beraber tartakladý ve üstüne bevletti” tarzý iddialar duymak yerine, bunlarýn ispatlanmasýný, ispatlandýðý durumda ise suçlularýn ivedi cezalandýrýlmasýný istiyoruz. Yok eðer bu iddialar gerçek dýþý ise bu ÇETE mentaliteli propaganda mantýðý olduðu için sorumlularýnýn hesap vermesini istiyoruz.

Yeni yýlda EFSANE haline dönüþen, “Dýþ Mihrak, Ýç Mihrak, Çete, Faiz Lobisi, Hep Ýsrail’in oyunlarý, arkasýnda ABD var” iddialarýnýn belgelendirilmesini yok eðer belgelendirilmeyecekse aðýz ishalinin durdurulmasýný talep ediyoruz.

Yeni yýlda CEMAAT deðil CEMÝYET, YANDAÞ deðil VATANDAÞ, FERMAN deðil YASA, YOLSUZLUK deðil YOL-YORDAM görmek istiyoruz.

Bu ülkede muhalefeti, STK’larýn, gruplarýn, Cemaatlerin, örgütlerin deðil MUHALEFET partilerinin yapmasýný talep ediyoruz. Medya patronunun TÝCARET ekseni deðil, Medya Mensubunun HÜRRÝYET eksenini talep ediyoruz.

Postallý VESAYETÝ yýkmak adýna, Azyeli, Takkeli, “hanimiþ benim yüzde ellim” görünümlü VESAYETÝ deðil Millet esaslý VELAYET talep ediyoruz. HÝKMET deðil HÜKÜMET istiyoruz, Himmet deðil Hizmet istiyoruz. Ayrýca “BuMillet” kim ise tarif edilmesini, Savcý-Polis-Ordu Mensubu-Bankacý-Medya Mensuplarý-Akademisyen vs. vs. bunun dýþýnda tutulacaksa ne menem bir bileþik olduðunun tarif edilmesini istiyoruz.

Elinde DOLMA-KALEM tutan Eski-Ortak görünümlülerin ÝNLERÝNDEN önce, elinde KALAÞNÝKOF tutan yeni ortak görünümlülerin ÝNLERÝNE girilmesini talep ediyoruz.

Bazý þeyleri bizden öðrenecek deðilseniz kimden öðrenecek olduðunuzu bilmek ve SEÇME hakkýný buna göre tanzim etmek istiyoruz. Yine bazý þeyleri, Yavru-Muhalefet’e!!! CHP Genel Müdürlüðü’ne!!! soracak deðilseniz hangi mihraklara soracaðýnýzý da öðrenmek istiyoruz. 11 yýllýk iktidarýnýz sýrasýnda Millet ve Devlet’in kurumlarý yerine danýþtýðýnýz bu mihraklarýn ÖRGÜT-ÇETE ilan edilmeden önce bizlere de tanýmlanmasýný ÝSTÝRHAM ediyoruz… Her yýl baþka bir zümrenin ihanetine tanýk olduðumuz ÝKTÝDARINIZ sürecinde, 2014 yýlýnýn HAÝNLERÝNÝN de þimdiden tanýmlanmasýný ve hangi zümre olacaðýnýn iþaret edilmesini istiyoruz.

Yeni yýlda “Hoþ Geliþler Ola Mustafa Kemal Paþa” demek isterken, ORTADOÐU çöllerinden ALTAY daðlarýna uzanmak istiyoruz.

Bunun dýþýnda YENÝ YIL, TÜRK-ÝSLAM aleminin MÝLLÝYET’ine, Asaletine, Hürriyetine HALEL getirmesin… Allah CC Hazretleri, DEVLET ve MÝLLET’e zeval vermesin… Geri kalan bütün kutsallar BEÞ yýlda bir gelir gider efendim…

 

Dr. Mehmet Fatih DOÐRUCAN

https://twitter.com/fatihdogrucan

01.01.2014

 

 

 

Bu yazýyý Facebook'ta paylaþabilirsiniz+:
Facebook'ta paylaþ
0
Yorumlar
Uyarý

Yorum yazabilmek için üye olmalý ve oturum açmalýsýnýz.

Eðer sitemize üye deðilseniz buraya týklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eðer üye iseniz oturum açmak için buraya týklayýn.