ForumOtçunun Her Zaman Bir Bildiği Vardır!  Yeni Konu 

Sinameki

29 Mayıs 2008

Moshe

Bu bitki'de genelde zayıflama çaylarında kullanılmaya başlandı. İşlevi metabolizmayı hızlandırmak.

Yetişkinlerde ise ishal olmak için kullanılır. Ama asıl bilinmesi gereken bünyede ki tüm toksit maddeleri daha hızlı dışarı atmasıdır.

Bir yemek kaşığı kadar sinameki bir cezve suda kaynatılsa bir içimlik için yeterlidir. Tadı ve kokusu pek hoş değil ama burnunuzu tutarak fondip yaparsanız sorun kalmaz. Tatlandırmak mümkün ama pek tavsiye edilmez.

Çocuklarda kullanmadan önce mutlaka doktora danışılması gerekir.

Bol şifa dileklerimle.
29 Mayıs 2008

sultan

:D herşeyin fazlası zarar ama sinameki konusunda alışkanlık yapar e bağırsaklarda florayı bozar derler.????????Bu işin fazlası ne ? karar'ı ne? 8O :?:
sevgiler
Pervin
29 Mayıs 2008

Moshe

Kullanım periyodu hakkında bugüne değin bir soru ile karşılaşmadığım için hiç düşünmedim. Uzman bir kimse'den de edindiğim bir bilgi yok.

Ama şöyle mantık yürütmek mümkün gibi görünüyor; Tüm zayıflama çaylarında ağırlıklı olarak kullanılan bitki Sinameki'dir. Çay paketlerinin içindekiler bölümünü okuduğunuzda farkedeceksiniz.

Bu durumda; Her gün bir küçük fincandan zarar gelmez diye düşünüyorum. Çünkü tüm zayıflama çayları her gün tüketilir. Ve içlerinde mutlaka sinameki vardır.

Ben ortalama ayda bir büyük su bardağı tüketirim. Ve bazı rahatsız olduğum durumlarda. Ve sürekli tükettiğim bitki çaylarında sinameki vardır.

Bugüne kadar fazla tüketimden dolayı sorun yaşaşan bir kimseye rastlamadım.

Bildiklerim ve deneyimim bunlar :)

Bol şifa dileklerimle. :)
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.

Bu tartışmayı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
Facebook'ta paylaş
0