ForumFikrim Geldi!  Yeni Konu 

Önerilerim

28 Mayıs 2008

EgOs

Merhabalar adım egemen.Öncelikle siteye emeği geçen herekese teşekkürler.Gerçekten zengin içerikli, zevkli güzel bir site hazırlamışsınız.Kendim lise öğrencisyim.İzmir bergamada, akifersezgin anadolu lisesinde okuyorum.Bende web sayfalarınla uğraşıyorum ve forumunuz konusunda birkaç önerim olucak.Bildiğiniz gibi artık genelde forumlara ilgi büyük yoğunlukta.Eğer sizde bu forumu biraz daha geliştirirseniz daha güzel olur bizde paylaşımlarımız yaparız, gerek izmir gerek ege bölgesinle ilgili fotoğraflarımızı bilgilerimizi sunarız.Ama forumu biraz daha cazip hale getirirseniz daha güzel olur.Vbulletin bana göre daha çekici gelir.Yada forumunuz ayrı bi sayfada kurarsanız bunlar gibi.Benim önerimlerim bunlar.Gerekli forum yönetiminde yardımcı olabilirim.Teşekkürler.BAŞARILAR...
01 Haziran 2008

sultan

Forumlar konusunda lütfen heveslendirici önerilerinizi unutmayınız. Biraz yoğunluğumuz var ama sizin söyledikleriniz aklımızda :idea: :!:
02 Kasım 2009

Amazon

Merhabalar.Ben eski üyeniz olarak, biraz yüzüm kızararak....(şimdiye kadar hep yapmak isteyip te zaman bulamadığım için) ve hazır Ergos arkadaşımız öneri sunmuşken ve Sultan da onu desteklemişken , bir öneri sunuyorum :

Sitede her şey çok güzel ama, sıcak tartışılacak bir konunun eksiğini görüyorum. Bu günümüzün dünyasında, birçok sebeplerden dolayı (bunları şimdi saymayacağım) insanlar her şeyinde ...duygusunda, maddede, ilişkilerde...biraz fazla bencil oldular. Bu koşullu dünyayı yıkma zamanı geldi. Derim ki sevgiyi doya doya konuşacağımız bir KOŞULSUZ SEVGİ forumu açsak nasıl olur ?

Koşulsuz Sevgiler ,
Amazon
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.

Bu tartışmayı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
Facebook'ta paylaş
0