Forumsitede geçen gün şöyle tur attım, yazıyorum, işinize yarar belki.  Yeni Konu 

Sitede tur - 2; Linklere göz atın, yararlanın, ekleme yapın

21 Şubat 2007

editor

Sitemizde diye bir odamız var biliyorsunuz. Onun altında da bu davete icabet edenleri bekleyen güzellikler... Forumlar, Fotoğraf Galerileri, Konuk Defteri, Haber Gönder ve İletişim rafları en çok kullanılan yerler şimdilik.

Yavaş yavaş dolan, mütevazı duruşlu bir rafımız var ki, galiba çok kişinin gözünden kaçıyor...

Size kolaylık sağlayacak, kimini bildiğiniz ama eminiz kimini de hiç bilmediğiniz harika sitelere buradan kısa yoldan geçiş yapabilirsiniz.

Çocuklar için siteler, Tarih, Coğrafya, arkeoloji üstüne siteler, haber ve yorum siteleri, gençlik siteleri, kentler, müzelerle ilgili siteler şimdilik buranın en önemli kaynağı.

Az mı? Doğru az! Ama sizin de eklemenizi bekliyoruz. Editörünüz, önerdiğiniz kısa yolu beğenirse artık o yol yalnız sizin değil hepimizin demektir.

Üyelerimize tanınmış bu olanağı lütfen değerlendirin. Üye olmayanlar ise sadece kısa yolların tadına bakabiliyor ama mutfağa yeni yemek ekleyemiyor, ne yazık ki!

dergilerine ulaşmak isteyenler, 'na ya da 'ne uğramayı düşünenler, nerede yazıyordu? diye düşünenler, bütün le ilgili haberlere topluca ulaşmak isteyenler, arayışı içinde olanlar...

Sitemizin LİNKLER bölümü tam size göre.

Üyemizsiniz, harika bir site buldunuz ve tüm izmirizmir.NeT ailesini haberdar etmek mi istiyorsunuz? Yine aynı adrese gidin, ekle komutları sizi nasıl olsa yönlendirecek. Bir iki denemeden sonra eminiz işin uzmanı olacaksınız.

Son eklediğim siteyi kısaca tanıtırsam durum daha iyi anlaşılacak:

Mekanların önce fotoğrafı çekiliyor sonra da bunlar bilgisayar programı yardımıyla birleştiriliyor. Böylece gündeme harika bir görüntü oturuyor. Siz örneğin tarihi bir camiinin tam ortasındasınız ve 360 derece dönerek bu harika sanat yapıtını, içerden, şaşkınlıkla izliyorsunuz. İnanmıyorsanız, hadi girin, bakın...

Bunun gibi bir sürü yararlı kısa yolumuz var, çeşitlerimiz içerde efendim, bekleriz.

Bugünkü turumuz da burada sona eriyor. Sitemizin hizmetlerinden birisi de böyleydi... Hepimize yararlı olsun.
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.

Bu tartışmayı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
Facebook'ta paylaş
0