Forumİsyanım Var, Şikayetim Var  Yeni Konu 

Bu şehirde hava 2 derece oldu mu hayat durur!!

09 Mart 2011

Ülkem Yılmaz

İzmir'in inatçı güneşine öyle bir alışmışız ki, yaydığı ısıya bağımlı hale gelmişiz sanki. Biraz soğuk oldu da elimiz ayağımıza dolandı hemen, ne yapacağımızı bilemedik, yolda yürüyemedik, hareket edemedik. Öyle ki bina içindeki aktiviteler bile iptal oldu, mesela benim dans dersim. Sonra tesadüfen arkadaşımla telefonda konuşurken evde olduğunu söyledi bana, şaşırdım; "Aa.. e noldu niye gitmedin işe?" "Of çok soğuk. Durağa kadar gidip geri döndüm." Sevgili patronum da bana acıdığını itiraf etti: "Ülkem vallaha arayıp gelme diyecektim bu soğukta..." :)) İzmir'in güneşli insanlarına bu soğuk ciddi şekilde fazla geldi.
09 Mart 2011

hurkus

Demek ki İzmirlileri, bir süre için "zorunlu hizmet" yapmak üzere başka bir şehre yollamak lazım. Gerçi sen de İstanbul'lardan geldin ama kalma süresi yetmemiş galiba :)))

Ben bütün rüzgara, soğuğa ve kara rağmen Gaziemir'den Alsancak'a 8 Mart Kadınlar Günü eylemine katılmak üzere gittim. 16.30'dan 19.00'a kadar açık havadaydık, biraz üşüdüm ama çok güzel geçti.

İnsan böyle havalarda kendini dışarıya çıkmak için zorlamalı, yoksa herkes eve kapandı, sokaklar bomboş zannedebilir. :))))))))

Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.

Bu tartışmayı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
Facebook'ta paylaş
0