ForumKoþulsuz Sevgi  Yeni Konu 

10:10:10 Þekinah- Evrensel Diþinin zarif ve narin enerjilerini çýpaladýk

14 Ekim 2010

Amazon

Deðerli arkadaþlar, kýsa zaman önce yaptýðýmýz bir etkinliði sizinle paylaþmak istedim. Herkes bir þekilde 10.Ekim de neler olduðunu en azýndan enerjisel bir þeyler olduðunu duymuþtur. Dünyanýn baþta gelen medyumlarýnýn belirttiði gibi biz bu tarihte artýk DÖRDÜNCÜ BOYUTA GÝRDÝK. Þimdiye kadar Dünyamýz üzerinde hakim olan eril enerji, Þekinah adýnda diþi enerji ile bütünleþerek dengelendi. Dünyamýzýn Kristalleri uyanýyor-aktive oluyor. Bazý kristaller %100 bazýlarý ise % 50 ve %25 aktive oldu.Dünyamýzýn kristalin ýzgarasý tekrar dengelendi ve bizim bu yeni kristalin ýzgarasýna hizalanmamýz söz konusu.
Birleþmiþ Milletlere baðlý Ýnsanlýk Geliþim ve Deðiþim komitesi var ve bu komitenin daimi üyeleri ve Global Meditation Network sistemi , bazý üniversiteler ve bir çok spirituel gruplar ve öncü ustalarýn da katýlýmý ile ,bütün Dünyayý Ýyi Niyet ve Koþulsuz Sevgi çatýsý altýnda toplayan bir sistem oluþturuldu. Bunun adý - IÞIK SETÝ. IÞIK SETÝ ,Dünyada belli perioylarda yapýlan Global Dünya Meditasyonlarýn Dünya üzerindeki tüm isanlarý ,istekleri doðrultusunda- tarihleri,yerleri ve katýlanlarý ile bilgilendirir.
10.Ekim aktivasyonuna bütün Dünyadan 1 milyarýn üzerinde insan katýldý ! Þimdiye kadar yapýlan en kapsamlý meditasyon oldu. Tezahür etmiþ yayýlan enerji de en güçlü oldu!
Bizler de katýldýk. Eminim ki bir þekilde sizler de katýldýnýz. Bunlarý paylaþalým istedim, Iþýðýmýz Çoðalsýn, Sevgimiz Güçlensin, çünki Sevgi paylaþtýkça güçlenir !
Koþulsuz Sevgi hep içimizde olsun !

Gerçek Bir'dir ,ona giden yollar çok ! Ben yolum, sen de yolsun !
Iþýk Seti Türkiye Koordinatörü : Zehra Usanmaz
Uyarý

Yorum yazabilmek için üye olmalý ve oturum açmalýsýnýz.

Eðer sitemize üye deðilseniz buraya týklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eðer üye iseniz oturum açmak için buraya týklayýn.

Bu tartýþmayý Facebook'ta paylaþabilirsiniz:
Facebook'ta paylaþ
0