Forumİçimizdeki Taşra Hakkında Her Şey  Yeni Konu 

Zeytin Fidanı Hediye Edilen Sergideydim

24 Ekim 2008

sultan

:D :D :D :D :D Halil Nadas'ın izmirizmir.net üyelerinin ilgisine ve bilgisine sunduğu "Cennet Gibi Bir Urla" iletişim grubunun Urla Hakan Çeken Kültür Merkezi Salonunda gerçekleştirdiği "Urla'da Zeytin Ağaçları"konulu fotoğraf sergisine bir arkadaşımla birlikte gittim. Zeytin meyvesi ve ağacına olan büyük aşkımın bir ifadesi olarak saygılarımı sunmaya gittim. Sergide Namık Kemal Nomak zeytin ağacının kutsallığına uyum içerisinde, nezaketi ve konukseverliği ile bizleri hem bilgilendirdi hem de zeytin fidanları hediye ederek bizleri şaşırttı. Sanırım bu kadar güzel bir hediye ile onurlandırıldığım ilk fotoğraf sergisi. Hoş bir deneyim.
Beş zeytin ağacım vardı. Altıncısı altın gibi.
Halil Nadas'ın kızı olduğunu öğrendiğim, Ekin Nadas'ın çok genç bir zeytin gönüllüsü olması ayrı bir güzellik. On değil daha onlarca insanın zeytin ağacına sarılması, milyonlarca halka oluşturması için dua ettim. Anıt ağaçlara, ağıtlar yakmak yerine "Cennet Gibi Bir Urla" yaratmak fikri de desteklenmesi ve kutlanması gereken bir oluşum. Teşekkürler hepinize.
24 Ekim 2008

Seferis

Sevgili Pervin Mısırlıoğlu hemşehrimiz,
Binlerce Yıldan bu yana,yaprağında,meyvesinde,dalında,köklerinde
sağlığı, felsefeyi pek çok mitolojik öyküleri,siyasetleri barındıran zeytin ağaçlarımıza ilgiyi çekme ve cennet gibi bir urla özlemimizi dile getirme çabamızda yanımızda olmanız ,yüreğinizi nefesinizi yanımızda histtettirmeniz bize onur ve güç verdi sağolun.Yaşanası bir Urlayı hep birlikte yaratacağız.
Sevgiler,zeytin ömrünce uzun dostluklar dileğimle.
Halil Nadas
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.

Bu tartışmayı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
Facebook'ta paylaş
0