Forumİçimizdeki Taşra Hakkında Her Şey  Yeni Konu 

Benim Taşramdaki balık restoranları artık "çok iyi"

14 Ekim 2008

hurkus

:D İskele, Urla'nın en güzel, en romantik yüzü. Denizin kıyısında tekneler, balıkçılar ve kediler nöbet bekler. Elbette bir de dizi dizi restoranlar. Yepyeni haliyle ve yeni sahibinin en ince zevk ve tertemiz ortamıyla YENGEÇ harika lezzetleri ile artık hayatımızda.

Sevgili arkadaşım Oğuz Esen ve Orietta Esen YENGEÇ Restoran'ı devraldıktan sonra gerçekten herşey değişmiş. Farklı ve güzel iç dekoru, tamamen yenilenmiş, mutfağı ve türlü türlü deniz ürünleri ile damak tadı da geliştirilmiş ve değiştirilmiş olan YENGEÇ'te görev dağılımı da çok hoş olmuş. Orietta'nın hijyen sorumluluğu ve Oğuz'un işletmecilik anlayışı birleşince güzellik, temizlik ve lezzet ortaklığı oluşturulmuş.

EGİAD kurulduğundan beri tanıdığım sevgili dostum Oğuz ve Orietta'yı binlerce kez kutluyorum. Taşramızda kaliteli hayata kazandırdıkları bu özel mekan için. Şİmdilerde havalandırma konusunda da özel bir çözüm üreteceklerini öğrendim. Ehhh zaten sigarasız, dumansız günlere de az kaldı. Değmeyin bizim sahil İskele keyfimize.

Teşekkürler Orietta ve Oğuz, başarılarınızın devamını dileriz. Yemekler sizden, müşteri bizden.

Pervin Mısırlıoğlu
Uyarı

Yorum yazabilmek için üye olmalı ve oturum açmalısınız.

Eğer sitemize üye değilseniz buraya tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.

Eğer üye iseniz oturum açmak için buraya tıklayın.

Bu tartışmayı Facebook'ta paylaşabilirsiniz:
Facebook'ta paylaş
0