Vahşet! Öldürdüğü köpeğin ölüsünü banyosunda sakladı

09 Mayıs 2018 20:27  

 

Vahşet! Öldürdüğü köpeğin ölüsünü banyosunda sakladı

Muğla’nın Milas ilçesinde bir sokak köpeğini eziyet ederek öldüren şahıs, köpeğin ölüsünü evine götürerek banyosunda sakladı.

Milas’a bağlı İsmetpaşa Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, geçtiğimiz pazartesi akşamı geç saatlerde bir köpeğin feryadıyla uyandı. Dışarıyı kontrol eden vatandaşlar, A.T.’ye ait evin avlusunda bir hareketlilik görünce durumu polise bildirdi.

İhbarın ardından olay yerine gelerek incelemelerde bulunan polis, bir sokak köpeğini kendisine saldırdığı için demir çubukla döverek öldürdüğünü söyleyen A.T. ile görüştü. Daha sonra köpeğin ölüsü, A.T.’nin evinin banyosunda poşetle sarılmış halde bulundu.

Köpeği canice öldürdükten sonra banyosunda saklayan A.T.’ye 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanun kapsamında bin 125 lira idari para cezası kesildiği öğrenilirken; kan donduran olay çevre sakinlerinin tepkisine neden oldu.

Milaslı hayvansever ve doğa aktivistleri, şiddet yanlısı bir şekilde hayvanlara zarar vererek bahaneler üretenlerin toplum için büyük tehlike oluşturduğuna dikkat çekti.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

MUĞLA/İHA

karar.com

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0