Türkiye'nin ve İzmir'in en can alıcı gündem maddeleri çok değerli konuklarla 5 Aralık'ta İkMM'de

03 Aralık 2014 13:50  

 

Türkiye'nin ve İzmir'in en can alıcı gündem maddeleri çok değerli konuklarla 5 Aralık'ta İkMM'de

İkMM’nin Aralık ayı toplantısında genel gündem "Alevi Açılımı", yerel gündem ise son zamanlarda artan madde bağımlılığı nedeniyle "İzmir’de Uyuşturucu Madde Kullanımı" olarak belirlendi. 

İzmir küçük Millet Meclis’nin Kasım 2014 toplantısı, 5 Aralık Cuma günü gazeteci Pervin Mısırlıoğlu E.’nin kolaylaştırıcılığında gerçekleştirilecek. Saat 10:00-13:00 arasında Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzesi, Şair Eşref Bulvarı No:1/A - Çankaya/İzmir'de (*) gerçekleşecek toplantının genel konusu “Alevi Açılımı”, yerel toplantı konusu ise "İzmir’de Uyuşturucu Madde Kullanımı”.

AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş ve CHP İzmir Milletvekili Dr. Hülya Güven’in de katılacağı toplantıya, Ege Üniversitesi (EÜ) Madde Bağımlılığı Toksikoloji ve İlaç Bilimleri (BATI) Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Hakan Coşkunol’un yanı sıra İzmir Emniyet Müdürlüğü/Narkotik Şube Müdürü Ömer Okan Özer, konunun hukuki boyutuyla ilgili olarak da Avukat Nilay Kökkılınç İzmir’de uyuşturucu madde kullanımı üzerine sunumlarıyla katkıda bulunacaklar.

 

İzmir kMM Aralık toplantısı:

 

Genel toplantı konusu: "Alevi Açılımı"

Yerel toplantı konusu: "İzmir’de Uyuşturucu Madde Kullanımı"

5 Aralık 2014, Cuma günü saat 10:00-13:00 arasında, Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzesi, Şair Eşref Bulvarı No:1/A - Çankaya/İzmir

 

 

 

Bu yazıyı Facebook'ta paylaşabilirsiniz*:
Facebook'ta paylaş
0